У новому випуску "Світ навиворіт. Україна" розповіли, чому діти потрапляють до дитячих будинків

Світ навиворіт. Україна
Чому діти потрапляють до дитячих будинків: унікальний репортаж "Світ навиворіт. Україна"

"Світ навиворіт. Україна": Олена Зеленська та Дмитро Комаров навідалися у дитячий будинок і провели там цілий день.

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” показали завершальний фільм з циклу "Світ навиворіт. Україна", присвячений дітям. Це унікальний репортаж про справжнє життя в дитячому будинку, яке зазвичай залишається закритим від сторонніх очей. Перша Леді України Олена Зеленська та Дмитро Комаров навідалися у дитячий будинок і провели там цілий день. 

Під час спілкування з вихованцями дитячого будинку один з хлопчиків розплакався, тому що хоче повернутися додому. На жаль, часто діти потрапляють до дитбудинків, тому що в певний момент їхні батьки не впоралися.

"На якомусь певному етапі життя батьки не впоралися зі своїми батьківськими обов'язками. В більшості випадків діти потрапляють сюди з надією на те, що батьки виправляться і їх заберуть додому. Якщо сказати, що сироти потрапили в дитячий будинок, практично такого немає. Якщо сім'ї хороші, то вони заберуть тих дітей. Якщо ж немає опори в батьків, не стало батьків, немає кому допомогти, то діти потрапляють в дитячий будинок", — розповіла представниця дитбудинку.

Дмитро Комаров та Олена Зеленська прожили день за розпорядком дітей, харчувалися разом з ними та виконували інші правила нарівні з вихованцями. Дмитро навіть залишився на ніч та відчув на собі витівки хлопців зі старшої групи. Дивіться повний випуск "Світ навиворіт. Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” показали спецвипуску проєкту "Світ навиворіт. Україна" про дитячі будинки сімейного типу (повне відео спецвипуску)

Новини по темі