На “1+1 Україна” показали спецвипуску проєкту "Світ навиворіт. Україна" про дитячі будинки сімейного типу (повне відео спецвипуску)

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт. Україна — дивитися спецвипуск про дитячі будинки сімейного типу онлайн

Дмитро Комаров познайомиться з двома родинами, які виховують по 10 прийомних дітей: дивіться спецвипуск "Світ навиворіт. Україна".

Поділитися:

На «1+1 Україна» продовжується прем’єра сезону «Світ навиворіт. Україна». У новому випуску, який показали сьогодні, 1 березня о 20:30, Дмитро Комаров розповів про дитячі будинки сімейного типу, де батьки-вихователі дарують дітям любов і підтримку, яку не змогли дати їхні біологічні батьки.

Також глядачі дізналися, як склалась подальша доля 9-ти річного Богдана з Бахмуту, якого війна залишила круглим сиротою, і чию історію показали в минулому спецвипуску з реабілітаційного табору для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” показали спецвипуску проєкту "Світ навиворіт. Україна", присвячений дітям, які пережили жахи війни (повне відео спецвипуску)

У новому випуску Дмитро Комаров познайомився з родиною Целухіних з Луганщини. До повномасштабної війни вони мешкали у Рубіжному Луганської області. Мама, тато та 11 дітей, десятеро з яких прийомні, мали свій дім та дружньо жили усі разом, допоки росія не почала повномасштабне вторгнення. Війна забрала у цієї родини не лише їхній великий будинок, а й батька, який загинув, намагаючись загасити пожежу під час чергового обстрілу Луганщини росіянами.

Крім того, журналіст завітав у гості до великої родини Сіщуків, де також виховуються 10 прийомних дітей. Вони живуть у відносно безпечному регіоні, втім їх історія напряму пов'язана з війною. Доки рідна дитина служить на фронті в найгарячіших точках, батьки виховують та дбають про прийомних дітей, які потребують тепла та захисту.

Дивіться онлайн у спецвипуску "Світ навиворіт. Україна" на сайті 1+1 та на платформі Київстар ТБ.

Новини по темі