Євгенія Власова розказала свій секрет: "Я ніколи не розповідала, що займалась стрипденсом"

Танці з зірками
Євгенія Власова зізналася, що танцювала стріпденс
Instagram/eygeniavlasova

Співачка Євгенія Власова в Вечір тріо розповіла свій секрет.

Поділитися:

Сьогодні в ефірі головного шоу країни "Танці з зірками" Вечір тріо! До пари Євгенії Власової та Макса Леонова, який одужав після ДТП та повертається на паркет, доєднався Дмитро Жук! Запевняють: такою, як сьогодні, Євгенія ніколи не була. Сама Власова розповіла історію, яку довго замовчувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова прокоментувала виліт Джамали та Горуни і свій "імунітет": "Я відчувала себе трішки винною"

Євгенія Власова сказала, що "Танці з зірками" — це найкраще, що могло статися за все її життя:

Коли я дивлюсь, які підтримки я можу робити, забуваю, що колись у мене були сильні проблеми зі здоров'ям. Я тягнула себе за шкірки на кожну репетицію, і в якийсь момент я розумію, що починаю відчувати силу у своєму тілі та ногах. Танцювати з двома партнерами - дуже незвичне відчуття. Це як в житті: зустрічатись водночас з двома чоловіками. 

Дмитро Жук, який доєднався до пари, впевнений, що Жені пощастило танцювати з двома переможцями.

Сором'язлива Юлія Саніна стала, завдяки мені, найсексуальнішою. Тому хто, як не я, допоможе цій парі зробити найпалкіший номер цього сезону?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Головною метою Євгенії цього ефіру є те, щоб доказати дівчатам за 40, що важливо любити себе. Для підтримки жінок, Власова поділилася секретом, що колись для того, аби подолати негативні думки, займалася стріпденсом:

Я ніколи не розповідала, що займалась стріпденсом. Це був дуже важкий період мого життя. Звичайно, якщо ти йдеш на гарний стріпденс, то це дуже витягує з депресії, ти позбавляєшся сором'язливості, скутості, стислості. Ми всі приходимо туди абсолютно дубові, і цікаво спостерігати, як в процесі ми розквітаємо. Але коли тобі треба подарувати танець всій країні — це виклик. Я дуже хочу надихнути всіх дівчат за 40 та показати своїм прикладом, що дуже важливо любити собі. 

Співачка вважає, що потрібно підтримувати свою жіночну пластику:

Як би там не було, побутові питання нас закріпачують, потрібно знайти годинку і піти на стрип-денс. Обов'язково!

Її партнер Макс Леонов впевнений: "такою сексуальною, як сьогодні, Женя ще не була".

Дивіться палкий виступ Євгенії, Макса та Дмитра:

Новини по темі