Дмитро Дікусар святкує День народження: 7 вражаючих виступів одного із найвідоміших хореографів країни

Танці з зірками
Дмитро Дікусар святкує День народження: найкращі танці
Instagram/dikusar_dmitriy

Український танцівник та багаторазовий учасник "Танців з зірками" святкує День народження.

Поділитися:

Легендарний танцівник шоу "Танці з зірками" Дмитро Дікусар сьогодні святкує 36-річчя! Згадуємо найяскравіші танці Дмитра на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитра Дікусара порівняли з Леонардо Ді Капріо: «Дайте вже йому заслужений кубок»

Вперше Дмитра Дікусара ми побачили у 2007 році, коли він танцював з Іриною Білик. Саме після цього сезону розпочався їх роман, що тривав три роки. Колишні досі в гарних відносинах, а цьогоріч навіть вийшли разом на сцену "Танців з зірками", проте не з танцем, а з піснею:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик на «Танцях з зірками» заспівала у компанії двох колишніх чоловіків: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка

В 2019 році Дмитро Дікусар танцював з Вікторією Булітко. Тоді вони посіли третє місце! Дивіться, як вони танцювали румбу:

Неймовірно зворушливо вони станцювали й вальс вже з покійним Григорієм Чапкісом:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відреагував наречений Ольги Харлан на участь у "Танцях з зірками" та її тренера — хореографа Діму Дікусара (відео)

В наступному сезоні, 2020 року, він виборював перші місця разом зі співачкою Славою Камінською, проте, на жаль, не посіли жодного. Ось, як вони тоді танцювали ча-ча-ча:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

Цьогоріч Дмитру випала нагода танцювати з нашою українською шаблісткою Ольгою Харлан. Вони досі працюють над тим, аби посісти перше місце в проєкті. Дивіться, як вони вперше танцювали в цьому сезоні:

Неймовірний танець Дмитра та Ольги, де не Дікусар вчив танцювати, а Оля викладала уроки фехтування:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов вечір кумирів на «Танцях з зірками»: історія кохання, яка надихає Артура Логая, зворушливе татуювання MELOVIN та сюрприз для Ольги Харлан

Дивіться, як танцювали в попередньому випуску шоу Харлан та Дікусар, а також вболівайте за пару сьогодні, 24 жовтня о 21:00 на 1+1!

Новини по темі