Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Танці з зірками
Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик їй допомагала під час хвороби

Співачка Євгенія Власова сьогодні на «Танцях з зірками» зізналася, що Ірина Білик була їй великою підтримкою під час хвороби.

Поділитися:

Євгенія Власова сьогодні на «Танцях з зірками» танцювала контемп під пісню Ірини Білик «Пливу в човні» під живе виконання артистки. Це стало приводом Євгенії розповісти про Ірину Білик наступне:

Коли у мене були проблеми зі здоров’ям, вона була поруч. Вона підняла весь шоу-бізнес на ноги, щоб була якась допомога.

Власова говорить – відчуває до Ірини Білик велику, магічну любов. І те, що Ірина буде на сцені під час її танцю – це фантастика. Дивіться контемп від Євгенії Власової та Олександра Прохорова під пісню Ірини Білик:

Після завершення номеру у Євгенії була можливість особисто звернутися до Ірини Білик. Вона сказала:

Я обожнюю "Танці з зірками" за можливість сказати нашій Примадонні, що вона є любов. Ти мій приклад, я тебе обожнюю, ти мій кумир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик на «Танцях з зірками» заспівала у компанії двох колишніх чоловіків: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка

Ірина Білик їй відповіла: 

Мені дуже приємні такі слова. У Жені сьогодні зміна партнера, але я в своєму житті часто змінювала партнерів, і це було лише на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова розповіла у "Танцях з зірками": "Замість однієї операції мені зробили чотири"

Євгенія Власова каже, що танцювати під цю пісню для неї дуже символічно, адже вона уособлює собою сильну, незалежну, самодостатню жінку. Співачка розповідає, що після чоловіка у мене неї могли бути 2 серйозні романи, але вона свідомо обрала одинокість. Зараз же її жіноче серце відкрите, вона готова нарешті впустити в життя чоловіка.

Через те, що партнер Євгенії Власової Макс Леонов потрапив а аварію, сьогодні замість нього на паркет зі співачкою вийшов Олександр Прохоров, і їхня пара отримала тимчасовий імунітет. 

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі