Євгенія Власова прокоментувала виліт Джамали та Горуни і свій "імунітет": "Я відчувала себе трішки винною"

Танці з зірками
Євгенія Власова прокоментувала зміну партнера в "Танцях з зірками", як ставиться до Джамали й Горуни та труднощі останнього номеру: "Це була короткочасна паніка"

Співачка Євгенія Власова розповіла про свій номер у сьомому ефірі, нового партнера та пари, які покинули проект.

Поділитися:

Співачка та учасниця шоу "Танці з зірками" Євгенія Власова відразу після ефіру наживо поспілкувалася з підписниками в Інстаграм. Співачка зокрема розповіла, як ставиться до свого нового партнера, чи сподобався їй власний номер та чи вважає вона справедливим те, що шоу покинули Станіслав Горуна та Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Євгенія Власова зазначила, що про імунітет дізналась за день до ефіру. Відверто розповіла, що на паркеті під час оголошення результатів відчувала за це навіть певну провину. Проте номер Євгенії сподобався:

Я сьогодні отримала неймовірне задоволення від танцю. Мій стан та Ірина присутність. Це було фантастично круто. Я так ніколи не літала по паркету...

Неймовірно, що артистка одразу почувала себе так легко з новим партнером Олександром Прохоровим:

Мені з партнерами щастить. Балує мене доля нарешті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постшоу 7 ефіру «Танців з зірками»: рекорд Войтенка і травма Логая

Євгенії була дуже важлива присутність Ірини Білик, яка виконала легендарний український хіт "Човен" наживо під час виступу Євгенії та Олександра. Ось, як Власова розповідає про Ірину:

Вона ніби проникає у твоє серце... Вона є Теплом, а не грає в тепло. Це відчутно на рівні глибинному.

Проте під час номеру під таку пісню Євгенії Власовій стало зле — пустили сценічний дим і у співачки почалось відчуття, ніби підлога йде з-під ніг:

Я виходжу з човна, а у мене дуже слабкий вестибулярний апарат. Мені потрібно красиво підняти ногу, а підлогу нібито тече... Це було дуже важко. Мені допомогло те, що я почала дивитися на партнера,проте це була короткочасна паніка.

І в пари все вийшло! Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (ВІДЕО)

Як співачка та її новий партнер Олександр Прохоров ставляться до того, що Джамала та Горуна покинули шоу "Танці з зірками"? Олександр розповів: йому шкода, що Стас Горуна залишив головний танцювальний паркет країни:

Я просто через минуле топлю за спортсменів. У мене в партнерках були Анна Різатдінова, Аніта Луценко. Я за спортсменів вже, як за своїх.

А от Євгенія навпаки рада, що саме Каднай пройшов. Проте з тим, що пішла Джамала, кардинально не погоджується:

Вона реально розтанцювалася. Це був класний номер.

Новини по темі