Психологічний тест по картинці: оберіть пару з фіналістів шоу "Танці з зірками" і це розповість про ваш характер

Танці з зірками
Психологічний тест по картинці: про ваш характер розповість те, яка пара Вам імпонує

Цей психологічний тест по шоу "Танці з зірками" розповість усю правду про вас.

Поділитися:

Усі телеглядачі з нетерпінням чекають на суперфінал шоу "Танці зі зірками", який буде вже цієї неділі, 28 листопада о 21:00. До речі, досі триває голосування за улюблену пару: ви можете щодня надсилати повідомлення за учасників проекту. Як проголосувати за улюблену пару та як рахуватимуться голоси, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які танці для фіналістів шоу "Танці з зірками" обрали глядачі

Пара №05. Якщо ваш голос і тут за пару Артура Логая та Анни Кареліної, то темперамент і швидкість – однозначно ваші козирі! Ваша гра варта кожної запаленої свічки, ви завжди в центрі уваги, як вихор, ігнорувати який неможливо. При цьому Ви — завзятий сім'янин і дуже дружелюбні, Ваші вірні друзі цінні не менше за родичів. Ви завжди є відданим партнером, але тільки тоді, якщо вам по дорозі – до перемог та нових пригод. З Вами ніколи не сумно, тому самотність — це точно не про Вас. 

Пара №11. Віддали свій голос Костянтину Войтенку та Роксоляні Маланчук? Це значить, що Вам імпонує яскравий індивідуалізм — Ви любите неординарних людей, що вміють бути не схожими на інших та плисти проти течії. Ви звикли розраховувати лише на свої сили. Ви любите увагу, яка межує із подивом. Ви не з тих, хто адаптується до ситуації: Ви звикли змінювати її під себе. Ваш унікальний почерк не залишає нікого байдужим: Вами або захоплюються, або з Вами воюють. Не сумнівайтеся: Ваші очі вирізняються навіть із тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З кожним ефіром було все тяжче, тому що...", — Ольга Харлан розповіла про найскладніше на шляху до суперфіналу "Танців з зірками" (ексклюзив)

Пара №06. Якщо у "Танцях із зірками" Ви вболіваєте за Ольгу Харлан та Дмитра Дікусара, то Вам важлива перемога, а не участь, попри відомий афоризм. Ви цінуєте бойовий дух, маєте сталевий характер і хорошу витримку. Ви завжди дивитеся вперед, на фініш, не звертаючи на поворотах. Якщо і заземлитись, то лише для стрибка! Конкуренти, приготуйтеся: після вашого затишшя на всіх чекає буря. Не дивлячись на впертий і цілеспрямований характер, на душі у Вас завжди весна — Ви даруєте тепло, оптимістичні і завжди прийдете на взаємовиручку.

Не пропустіть фінал "Танців зі зірками" 28 листопада о 21:00!

Для того, щоб підтримати свого фаворита, відправляйте смс із номером пари на короткий номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 900 0XX, де ХХ – код пари! Також віддавайте свої суперголоси у мобільних додатках 1+1 video та Київстар ТБ!

Традиційно з одного номера ви можете подзвонити 50 разів та надіслати 50 смс, а також відправити по сім суперголосів з кожного мобільного додатку 1+1 video та Київстар ТБ!

Новини по темі