"З кожним ефіром було все тяжче, тому що...", — Ольга Харлан розповіла про найскладніше на шляху до суперфіналу "Танців з зірками" (ексклюзив)

Танці з зірками
Ольга Харлан про підготовку до останнього ефіру Танців з зірками та свій шлях до фіналу

Олімпійська чемпіонка Ольха Харлан ексклюзивно для сайту 1+1 про підготовку до фіналу та шлях, який вона здолала, щоб туди потрапити.

Поділитися:

Вже в цю неділю, 28 листопада, о 21:00 відбудеться грандіозний суперфінал шоу "Танці із зірками". За перемогу змагатимуться три пари:

• Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук,
• Артур Логай та Анна Кареліна,
• Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. 

Всі три пари протягом тижня в ефірі денного інфотеймент-шоу "Твій день" розповідають про свій шлях до суперфіналу. Вчора у студію завітала Ольга Харлан і розповіла, чим дивуватиме у суперфіналі та дала оцінку своїм конкурентам. Ексклюзивно для сайту 1+1 олімпійська чемпіонка Ольга Харлан згадала свої перші ефіри та шлях до суперфіналу.  

харлан танці фото

Ще на початку проєкту Ольга Харлан говорила, що сцена – це її страх та вихід із зони комфорту. Чи вдалося олімпійській чемпіонці з фехтування перебороти цей страх?  

"Якщо порівнювати з першими ефірами, то це небо та земля. Перші ефіри викликали в мене неймовірне хвилювання, я не розуміла, як це все робити. В принципі, я не танцювала і перед такою аудиторією я не виступала. Так, за змаганнями на Олімпіаді стежить чимало глядачів, але ти там просто робиш професійно свою справу і все".

харлан танці

Ольга згадує, як долала хвилювання:

"Я дуже переживала за перший ефір, він, напевно, був для мене найважчий. Зараз це все звичніше. Проте все одно щоразу, коли виходиш у прямому ефірі на паркет – це дуже хвилююча мить. Особливо, коли чуєш зворотний відлік: десять, дев'ять, вісім, сім... З часом прийшло розуміння, що це необхідно. Зараз хочеться танцювати добре, бо ти танцюєш цей танець востаннє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли, чим будуть дивувати у фіналі «Танців з зірками», та дали оцінку конкурентам (ексклюзивно у «Твоєму дні»)

Окрім хвилювання, у Харлан був ще один сценічний виклик — емоції, які потрібно показати, на відміну від змагань з фехтування, коли обличчя приховане за фехтувальною маскою. 

"Це дуже непростий проєкт, особливо для мене, оскільки я — людина, яка завжди приховує свої емоції. На змаганнях у нас одна емоція: ти виграв – виграв, програв – програв. Тут зовсім інша історія: з кожним ефіром було все складніше, бо танців ставало більше, а кожен танець – це інша емоція. Іноді я наприкінці репетиції сиділа спустошена емоційно, бо ти вже видав усе, що можна. Однак, я приходжу додому, там на мене чекає племінник із сестрою, я заряджаюся позитивними емоціями і йду в новий день, у нові завдання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

харлан танці фото

Чи підтримає Ольгу на фіналі її сестра, яку олімпійська чемпіонка називає своїм талісманом?

 "Так, на фіналі буде моя сестра, батьки будуть в Києві, але вболіватимуть вдома. 

Наостанок олімпійська чемпіонка розказала, чого очікує від фіналу, як налаштовується на перемогу та що думає про своїх суперників: 

"Я борюся із собою, зі своїми страхами, невпевненістю, зі своїми думками. Хлопці, звичайно ж, дуже сильні і обидва віддаються своїй справі, дуже серйозно ставляться до проєкту. У цьому й інтерес. Дуже сподіваємось на наших глядачів, на наших уболівальників, які нас підтримують, адже без їхньої підтримки перемогти буде дуже складно. Звичайно ж, оскільки це останній бій, треба всі свої сили спрямувати на нього, в останньому бою завжди найскладніше. Оскільки я звикла до такого, то я налаштовуюсь так, ніби це фінал на змаганнях".

ольга харлан танці

Нагадаємо, що у суперфіналі "Танців з зірками" пари станцюють три танці: найулюбленіший танець глядачів, найулюбленіший танець суддів та фрійстайл під живе виконання улюблених хітів українськими зірками. Лінії для голосування за пари лишаються відкритими увесь тиждень. Всі голоси, віддані за Ваших фаворитів сумуються: голоси за минулий ефір та бали суддів за танці у півфіналі, голоси за цей тиждень, голоси за ефір 28 листопада та оцінки, отримані від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі