«Твоя мрія. Твій день» у фіналі «Танці з зірками»: італійська червона машина з’явиться на головному танцювальному паркеті країни

Танці з зірками
У суперфіналі «Танці з зірками» з’явиться спеціальна гостя – маленька червона машина, що зцілює серця мам і малюків

28 листопада, у неділю о 21:00, маленька червона машинка – головний благодійний подарунок у проекті «Твоя мрія», приїде на головний паркет країни!

Поділитися:

Італійська красуня стане спеціальною гостею у суперфіналі «Танці з зірками» 28 листопада, у неділю о 21:00. Разом з нею будуть і ведучі денного шоу «Твій день» Ірина Ванникова, Стася Ровінська, Тімур Мірошниченко, Володимир Рабчун та Влад Яма. Спеціальні гості ефіру – головний лікар Інституту Амосова, кардіохірург Сергій Сіромаха, директор Інституту Амосова, кардіохірург Василь Лазоришинець та головний спеціаліст з акушерства і гінекології НАМН України, член команди «акушерська кардіологія і кардіохірургія» Амосова Юлія Давидова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

Твій день, Твоя Мрія

В Інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова кажуть, що вагітних із серцево-судинними хворобами в Україні більшає, особливо зараз, під час пандемії коронавірусу. Лікарі готові лікувати та оперувати, бракує лише обладнання для їх порятунку. Тож «Твій день. Твоя мрія» хочуть допомогти тим жінкам з вадами серця, які мріють стати мамами і, попри ризики, народити здорових немовлят.

«Я мама трьох діточок, тому у мене душа болить, коли знаю, що хтось з жінок не може втілити своє найдорожче бажання мати дитину саме через вади серця. Для однієї – це шанс отримати заповітне авто, а для іншої – стати мамою. Тому давайте всі разом допоможемо відбутися диву народження нового життя», – каже Стася Ровінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал 1+1 отримав нагороду Dobro awards за благодійність: відзначили марафон на підтримку лікарів «Ти не один» та проєкт «Твоя мрія»

Твій день, Твоя Мрія

Тімур Мірошниченко зазначив:

«Скоро новорічні свята – найказковіший період року, коли хочеться мріяти та вірити у дива. Мами з хворобами серця мріють про одне – безпечно народити здорове немовля. У цьому їм допомагають чудові лікарі Інституту Амосова, яким конче потрібне нове сучасне медичне обладнання. Саме на нього ми і збираємо разом з глядачами 1+1 кошти у благодійному проекті «Твоя мрія».

Від старту благодійної ініціативи «Твій день. Твоя мрія» на 1+1 зібрано понад 2,5 мільйони гривень і збір триває! Рухаємось до позначки 3 мільйони і більше. На зібрані кошти вже купили та передали до нового відділення акушерської кардіології в Інститут Амосова два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, СРАР-апарат для штучної вентиляції легенів та інше. Від нас лікарі ще чекають навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням, сучасні ліжка та меблі для палат тощо.

Збір коштів у благодійній справі «Твоя мрія» триватиме до 15 грудня включно на сайті mriya.1plus1.ua. Кожен внесок від 200 гривень - це ще один удар серця! Переможців – власника італійської червоної машини та інших подарунків – буде оголошено в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1. Дивіться.

Новини по темі