Стало відомо, які танці для фіналістів шоу "Танці з зірками" обрали глядачі

Танці з зірками
Стало відомо, які танці для фіналістів шоу Танці з зірками обрали глядачі

Глядачі обрали улюблені танці фінальної трійки учасників "Танців із зірками", які пари знову покажуть на паркеті вже в цю неділю.

Поділитися:

У суперфіналі шоу "Танці з зірками", що відбудеться 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1, пари покажуть по три танці. Першим пари продемонструють улюблений танець глядачів. На офіційній сторінці шоу "Танці з зірками" в соціальній мережі Instagram відбулось голосування, де глядачі мали змогу обрати найулюбленіший танець кожної пари, який фіналісти знову станцюють у прямому ефірі, під час грандіозного суперфіналу. Другий танець – улюблений танець суддів. Третім пари станцюють фрістайл під живе виконання улюблених хітів українськими зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

Артур Логай та Анна Кареліна

Улюбленим танцем актора Артура Логая та його партнерки Анни Кареліної глядачі назвали контемп. Пара танцювала його на шостому ефірі проєкту. Участь у цій постановці брали також бабуся та дідусь Артура Логая.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Танцем, що найбільше припав до душі глядачам у виконанні пари Ольга Харлан та Дмитро Дікусар стала самба з четвертого ефіру "Танців з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук найбільше вразили глядачів своїм контемпом у третьому ефірі проєкту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Нагадаємо, голосування за улюблені пари триває протягом всього тижня. Всі голоси, які телеглядачі відправляли за пари минулого ефіру, будуть додані до результатів голосування цього тижня та до результатів суперфіналу. У неділю традиційно за кожен танець судді будуть виставляти свої оцінки, які додадуться до голосування телеглядачів та до оцінок з попереднього ефіру. Переможе та пара, у якої буде найбільша загальна сума балів. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфінал «Танців з зірками»: Макс Чмерковський розповів, над чим треба працювати фіналістам задля перемоги у шоу

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відчити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням. 

Вхід в павільйон можливий за наявності негативного тесту на Covid-19, отриманого не пізніше 72 годин до ефіру, чи сертифікату вакцинації. 

Чи зможуть пари повторити успіх та виконати улюблений танець глядаів так само яскраво та феєрично, дивіться вже цієї неділі на грандіозному суперфіналі шоу “Танці з зірками” о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі