«Відчуваю полегшення», – Костянтин Войтенко прокоментував третє місце у фіналі шоу «Танці зі зірками» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Костянтин Войтенко розповів про свої емоції від третього місця у Танцях з зірками

Вчора відбувся суперфінал "Танців із зірками". Хто переміг у шоу та як прокоментував свій результат на проєкті актор Костянтин Войтенко?

Поділитися:

28 листопада відбувся грандіозний фінал шоу «Танці із зірками». За кубок змагалися 3 пари: Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто переміг у шоу

Пари танцювали по 3 танці: номер, який для них обрали судді, танець, за який у соцмережах проголосували глядачі, та новий танець – фрістайл. Хто ж здобув бажану перемогу за сумою голосів глядачів та суддів? Дивіться тут.

Пара Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук посіла третє місце у 5-му сезоні «Танців із зірками». Дивіться оголошення результатів шоу:

Костянтин Войтенко ексклюзивно для сайту 1+1 поділився своїми відчуттями після оголошення результатів шоу:

«Я відчуваю полегшення: це дуже серйозне фізичне та емоційне навантаження. Але круто, що це я говорю з відчуттям, що «ми зробили все, що могли».

Дивіться останній танець на паркеті шоу "Танці із зірками" Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук:

Які ж плани Костянтин має тепер, коли шоу завершилося? Редакції сайту 1+1 він розповів про те, що робитиме найближчим часом:

«Зараз треба спочатку відновитися, відпочити бодай якось, виспатися. Плюс у мене тривають зйомки… Тож у планах відпочинок та робота!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Нагадаємо, вчора стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.

Новини по темі