Одруження у розпал пандемії, талант до музики та креативне волонтерство: цікаві факти про актора "Тільки живи" Максима Самчика

Тільки живи

Розповідаємо цікаві факти з біографії актора Максима Самчика, який зіграв у серіалі "Тільки живи".

Поділитися:

Уже 30 березня о 19:00 телеканал "1+1 Україна" покаже прем'єру нового серіалу "Тільки живи". За сюжетом, молодий режисер Вітька мріє зняти круте кіно та потрапити на червоні хідники міжнародних фестивалів. Але всі плани руйнує повномасштабне вторгнення, і тепер йому доводиться переглянути свої цінності. Незадовго до подій він зустрічає активістку Олексу, у яку закохується. Дівчина вирушає на фронт, і у її пошуках Вітька спочатку починає займається волонтерством, а згодом опиняється у складі загону українського командира Чумака. Тут він опановує нові навички: від тримання зброї до керування дроном, і стає учасником важливої операції, яка розставляє крапки над “і” у давньому протистоянні українського та російського офіцерів. 

Роль Вітьки зіграв український актор Максим Самчик, якого глядачі вже знають за серіалом "Коло омани". Пропонуємо ближче познайомитися із виконавцем головної чоловічої ролі "Тільки живи" та дізнатися 5 цікавих фактів з її біографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторська династія та творчий тандем з чоловіком: 5 цікавих фактів про зірку серіалу "Тільки живи" Наталію Сумську

Максим Самчик: цікаві факти

1. Максим з дитинства був творчою особистістю, займався танцями, співав та грав на трубі, однак про акторство поки не йшлося. Після школи він вступив на журналістику до столичного університету, та під час першого року навчання зрозумів, що ця сфера його не цікавить. Акторську кар'єру він розпочав у 17 років у балетній трупі Київського театру мюзиклу "Комільфо", а пізніше почав навчатися акторської майстерності у Київському національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Максим Самчик

2. Захоплення музикою актор не полишає і нині. У театральних постановках він виконує хореографічні номери, а свій талант до музики демонструє на своїй сторінці в Інстаграм. Зокрема Максим поєднує любов до співу та свою волонтерську діяльність: він проводить багато зборів на ЗСУ, і чимало з них мають креативне оформлення зі "співочим" закликом актора доєднатися.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maksym Samchyk (@__samchyk__)

3. У 2020 Максим Самчик одружився з акторкою та однокурсницею Ангеліною Трандафіловою. Їх одруження припало на початок карантину, тому про гучне весілля не було й мови: молодята прийшли до РАЦСу у худі, а потім поїхали з друзями їсти піцу, розповів Максим у інтерв'ю для Факти. Через два роки, у травні 2022, подружжя розлучилося.

4. Із Дарією Творонович, яка зіграла головну жіночу роль у "Тільки живи", Максим організував благодійний челендж для збору на ЗСУ із загальною ціллю 60 тис. гривень. За його умовами, актори давали один одному завдання, а їх аудиторія робила благодійні донати. Так, наприклад, Максиму потрібно було намалювати портрет Дарії та продати його, а також записати сесію у психолога в акторському образі Дракона з вистави "Котигорошко".

Тільки живи

5. Окрім акторства у театрі та кіно, Максим Самчик також захоплюється роботою з дубляжем. Він займається українською озвучкою, а також допомагає іншим людям поставити свій голос.

Не пропустіть премʼєру серіалу “Тільки живи” 30 березня о 19:00 на “1+1 Україна”.

Новини по темі