Лідія Таран здобула відзнаку для журналістів

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран здобула відзнаку для журналістів
1plus1.ua

Ведуча ТСН отримала відзнаку за благодійну діяльність.

Поділитися:

Соломія Вітвіцька: «Герої «Переможців» готуються до змагань, які щорічно організовує принц Гаррі»Днями ведуча ТСН Лідія Таран стала однією з 15 журналістів національних і регіональних ЗМІ, які здобули відзнаку «Голос благодійності» за активне і професійне висвітлення доброчинної діяльності.

«Голос благодійності» – це відзнака для журналістів, які розповідають про діяльність волонтерів та доброчинців, поширюють історії добрих справ, заохочують благодійність, а також розслідують факти зловживань.

Церемонія нагородження відбулася під час IX Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Соціальні інновації: нові рішення старих проблем».

Дмитро Комаров закликає врятувати життя 7-річної дівчинкиВедуча ТСН на 1+1 отримала відзнаку за свою активну діяльність у проекті «Здійсни мрію». Благодійний проект заснований 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день бажань. Його куратором стала зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран. Це спільна ініціатива ТСН, 1+1 медіа та Всеукраїнського благодійного фонду «Крона», покликана дарувати радість і реалізовувати мрії тяжко хворих дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо.

Впродовж 2016-го року вдалося втілити 21 мрію. Наприклад, Юрко познайомився зі Криштіану Роналду, Надійка вийшла на подіум Ukrainian Fashion Week, Богдана станцювала з Амадором Лопесом, Ізабелла зустрілася з Тіною Кароль, Женя спробувала озвучувати мультфільм студії Disney, а Олексій уже працює над авторською комп’ютерною грою з доповненою реальності.

Я вдячна команді «Голос благодійності» за їхню увагу до соціальних проектів – і зокрема до «Здійсни мрію». Наш проект – це шанс для хворих діток відчути, що вони не самі. Добрі емоції позитивно впливають на лікування та додають сил у боротьбі з хворобою. Тож ми не зупиняємося і йдемо тільки вперед, – зазначила Лідія Таран.

Нагадаємо, що зовсім недавно доброчинний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт wish.1plus1.ua для допомоги тисячам тяжко хворих дітей з усієї України, тож тепер допомагати маленьким пацієнтам лікарень відчути справжнє щастя і радість буде простіше! Кожен охочий може ознайомитися з мріями, які чекають втілення, стати чарівником або зробити онлайн-переказ і долучитися до здійснення  мрій дітей та оплати їхнього лікування.

За планом проект «Здійсни мрію» має вилитися у всеукраїнський рух. Також є надія стати партнером світового фонду Make-А-Wish, – прокоментувала ведуча Лідія Таран.

Нагадаємо, куратор проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька презентувала благодійну дистанцію напівмарафону, який стартує в Києві 9 квітня.

Новини по темі