Анна Кошмал опинилася у любовному трикутнику

Анна Кошмал зіграє у другому сезоні серіалу «Село на мільйон»
1plus1.ua

Події розгортаються дуже непередбачувано.

Поділитися:

 

Днями телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону найкращого комедійного серіалуКумедні пригоди іноземців в Україні стартують уже цієї суботи минулої осені «Село на мільйон» про пригоди кузенів Каті, Колі і Тимура, що претендують на спадщину від дідуся у розмірі мільйон євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала свого «вірного друга» і розповіла про зміни в житті

Цікаво, що прихильники, які хочуть дізнатися, як вирішиться доля мільйона, навіть створили петицію в Інтернеті з проханням зняти другий сезон серіалу. А актори і творча команда «1+1 Продакшн», яка працює над його виробництвом, зізналися, що чекали продовження не менше, ніж його шанувальники.

У новому сезоні події розгортатимуться дуже непередбачувано, а головним питанням стане, чи посварить мільйон сім'ю. Вся команда чекала на продовження серіалу, адже нам подобається проводити час разом. Всі скучили одне за одним, і, звісно, за персонажами, яких встигли покохати ще під час зйомок першої частини, - поділилася Анна Кошмал, яка грає головну героїню Катю.

Також режисер картини Бата Недич розповів, що дуже сумував за «Селом на мільйон», і радіє, що глядачі розділили його любов до серіалу: «Я отримую величезне задоволення від роботи над цим проектом, особливо люблю його за гумор. Судячи з високих рейтингів першого сезону, глядачам він теж припав до смаку, що робить мене щасливим. Тому я був дуже радий приступити до зйомок продовження».

Головні ролі серіалу «Село на мільйон» виконують Анна Кошмал, Євген Капорін, Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Володимир Задніпровський, Марк Дробот та ін. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером картини виступив Бата Недич, оператором-постановником - Володимир Гуєвський, креативним продюсером і головним автором - Ярослав Стень.

Нагадаємо, що минулого року комедія «Село на мільйон» стала найбільш рейтинговим серіалом осені на українському телебаченні

«Село на мільйон» - адаптація хорватського формату «Куд Puklo Da Puklo». За сюжетом серіалу, троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кибця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва в село на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися у селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Як вирішиться доля мільйона, а також який трикутник кохання чекає на Катю, глядачі дізнаються вже у другому сезоні серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото)