Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Учасник Голосу країни-9 відверто розповів, чому наважився змінити імідж та що сподівається знайти на проекті.

Минулого тижня відбулася прем’єра нового сезону вокального шоу Голос країни. Справжньою сенсацією стала поява на сцені відомого українського артиста в новому амплуа. Боротися за право почати все з нуля вийшов Девід Аксельрод, у минулому відомий під ім’ям Володимир Ткаченко.

За його плечима – численна кількість концертів, конкурсів та нагород. Проте від усього цього музикант вирішив відмовитися і переписати свій творчий шлях. Чоловік відомої продюсерки Олени Мозгової прийшов на Голос країни-9, щоб віднайти гармонію з собою. Ще більше цікавого Девід Аксельрод розповів у ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua

Розкажіть про пісню, яку ви обрали для кастингу. Чому саме вона?

Я виконував саундтрек із мюзиклу The Greatest Showman (Великий шоумен). Все дуже просто — він мене, що називається, «торкнув». Коли дивився цей мюзикл, був неймовірно вражений спочатку першою композицією A million dreams, а потім почув Never enough і зрозумів — ну все, розрив (Посміхається — Прим. Ред.). Якщо чесно, саме вона і підштовхнула мене піти на Голос країни.

Ви не новачок на сцені. З чим пов'язаний «ребрендинг»?

Музикою я займаюся давно, але серйозно — останні 10 років. Я тривалий час не міг знайти себе. А потім, врешті-решт, вирішив почати все «з чистого аркуша». У столичному Палаці Україна успішно пройшов мій останній сольний концерт під ім'ям Володимир Ткаченко, після чого я зробив піврічну паузу. Не лише в плані творчості — я видалив навіть сторінки в соцмережах.

Щось мене обтяжувало, було відчуття, наче знаходжуся не на своєму місці.

Перерва знадобилася, щоб віднайти гармонію з собою. Я зробив висновок, що саме час все кардинально змінити. І внутрішньо, і зовнішньо. Почав з імені та прізвища. Потім пішов до тренажерної зали, зайнявся своїм здоров'ям. Усе це не для того, аби комусь щось довести, а в першу чергу для мене самого.

Чого очікуєте від своєї участі в Голосі?

Хочу показати, що ніколи не пізно почати все з нуля. Не потрібно боятися робити помилки. Вони наші найкращі друзі, адже стимулюють і дарують досвід. Звичайно, сподіваюся зарядитися позитивною енергетикою від публіки і знайти з глядачем взаєморозуміння.

Перед виступом у вас був чіткий план, до кого з тренерів в команду хочете потрапити?

Ні, заздалегідь я нічого не загадував. Якісь думки були — спочатку до Потапа хотів, потім дуже зрадів, коли дізнався що буде MONATIK.

Але для себе вирішив, що вийду на сцену — і з ким відчую «коннект», до того і піду.

«Коннект» відбувся з Тіною Кароль?

На сцені я максимально розкрився, оголив душу. І, як мені здалося, Тіна відчула це найкраще. Чимось зачепили її слова. Хоча всі тренери дуже гідні і вибір був нелегким. Кожен із суддів домігся успіху в своїй ніші, тому в кожного є, чому повчитися.

Дивіться виступ Девід Аксельрод - Never enough на Голосі країни-9:

Loading...

Більше новин