Павло Вишняков: Цікаві факти з життя нового учасника Танців з зірками

Танці з зірками

Деталі з життя і творчості білоруського красеня.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон шоу Танці з зірками. Відомий білоруський актор Павло Вишняков прийняв виклик від співачки Слави Камінської і готовий взяти участь у танцювальному шоу. Щоб познайомити вас ближче, ми підготували добірку із найцікавіших фактів про Павла Вишнякова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик розповів, чим захоплюється окрім боксу

1. Майбутній білоруський актор театру і кіно Павло Вишняков народився у Могильові. Після школи Павло вступив до Білоруської державної академії мистецтв. Після закінчення академії Павло грав у білоруських театрах. В інтерв’ю для видання tochka.net Павло Вишняков так пригадує свої студентські часи:

Перші два роки ми з навчального закладу не виходили. Взимку, виходячи на вулицю вдень, щоб поїсти, ми звикали до сонячного світла, тому що постійно були в темних аудиторіях. З ранку до вечора було тільки навчання.

2. Заради ролі в українському серіалі “Повернення Мухтара” Павло переїхав в Україну. Тоді актору було 25. Саме ця роль, Максима Жарова, хазяїна Мухтара, принесла Павлу популярність та любов глядачів. Павло Вишняков ніколи не шкодував про свій переїзд у Київ. 

3. Участь у фільмі “Повернення Мухтара” стало доленосним для актора - на знімальному майданчику він зустрів своє кохання. Акторка Світлана Брюханова теж знімалася в цьому фільмі в ролі капітана поліції, слідчого Катерини Калитіної. Стосунки між парою тривали рік. 

4. Навесні 2018-го Павло Вишняков зіграв у новому українському серіалі телеканалу 2+2 “Опер за викликом”. Павло виконав роль харизматичного капітана Артема Трофимова. Завдяки цій ролі актору вдалося довести глядачам свою різноплановість. Щоб не нагадувати глядачам про свою попередню роль із “Повернення мухтара”, актор навіть вирішив змінити зачіску і поголився наголо. 

5. Павло вважає, що справжній актор завжди повинен бути у хорошій фізичній формі. Під час зйомок у серіалі “Опер за викликом” Павло Вишняков намагався виконувати усі трюки самостійно. Заради ролі актор інтенсивно тренувався у залі і відмовився від солодощів. 

6. Павло Вишняков вважає, що найголовніше у кар’єрі актора - постійно йти вперед і любити працювати. Тож весь вільний час він присвячує акторській роботі. В інтерв’ю для видання tochkа.net актор зізнається:

Я дуже довгий час мріяв про роль у "Фаусті", навіть сам намагався ставити якісь шматочки, знав напам'ять, перечитав всі матеріали, які тільки можна було. Я ще не доріс, але мене також дуже спокушає "Коновалов" Горького, дуже подобається "Ерік XIV" Стріндберга.

7. У проморолику до третього сезону серіалу "Опер за викликом" головні актори серіалу Стася Ровінська та Павло Вишняков станцювали запальне танго. Нині актор активно готується до участі у шоу Танці з зірками. 

8. Павло Вишняков вважає, що особисті стосунки з колегами на знімальному майданчику будувати складно. Актор зізнається, що коли зустріне свою жінку, одразу розпрощається зі статусом холостяка. Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі усіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія розповів, на що готовий заради перемоги у Танцях з зірками

Новини по темі