«Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, я можу допомагати людям: усі отримані кошти відправляю на ЗСУ», – вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни"

Вулична музикантка Яна Мілевська про те, як допомагає Україні після початку повномасштабного вторгнення.

У новому епізоді Сліпих прослуховувань наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України, на сцену вийшла 23-річна Яна Мілевська з Києва – вулична музикантка. До початку російської агресії дівчина співала у переході на Хрещатику:

«Я вуличний музикант. 3 роки співаю в переході на Хрещатику. Коли співаю для людей, я себе відчуваю живою».

Дівчина пригадала, як для неї розпочалась війна та як вона вплинула на її життя:

"24 лютого о 4-й ранку мені зателефонувала подруга, яка плакала і казала, що це кінець. Це було страшно дуже.  Я, як і більшість українців, була змушена покинути свою домівку, бо не розуміла, що буде далі. Я перебувала на заході України та отримала там статус ВПО. Там писала українські пісні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: дайджест перших 5 епізодів "сліпих прослуховувань" (відео)

Через два місяці Яна Мілевська змогла повернутися додому і продовжує свою справу: співає на вулиці. Усі отримані кошти Яна відправляє на допомогу ЗСУ:

«Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, тому що я можу допомагати людям. Я дуже прошу вас не бути байдужими до чужої біди. Потроху: 10, 20, 50 грн, і саме це нам допоможе якомога швидше перемогти. Тримаємось!».

Після виступу на сцені «Голосу країни» Яна Мілевська в ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 розповіла про свої переживання на сцені та заради чого дівчина прийшла на проєкт:

«Я вже думала, що ніхто не обернеться до мене, якщо спочатку ніхто не повернувся. Тому я дуже зраділа, коли наприкінці розвернулись усі тренери. Я нервувала через те, що хотіла видати якомога більше у вокальному та емоційному плані. Мені бракує досвіду, бо я людина з вулиці, і робота з такою сценою – це для мене щось новеньке. Мені дуже подобається ділитися емоціями з людьми, мені це важливо. Але я розумію, що хочу рухатися далі, рости, і тому я тут».

Яна Мілевська пояснила, чому обрала саме DOROFEEVA, адже до неї обернулись усі тренери проєкту:

«Я від самого початку дуже хотіла до Дорофєєвої. Коли вона перша до мене повернулася, для мене це був знак, що вона помітила мене найперша і що вона в мене повірила. Я відчула серцем, що між нами є цей тоненький зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створюють пісні про затонулий крейсер «Масква» та збирають мільйони переглядів: як учасники «Голосу країни-12» набувають популярності у соцмережах

Яна Мілевська зізналась, чому обрала для свого виступу пісню Billie Eilish:

«Ця пісня для мене дуже важлива, вона стала якоюсь моєю сповіддю, чимось особистим, де я можу поплакати та заспокоїтися».

Дивіться виступ Яни на сліпих прослуховуваннях:

Loading...

Більше новин