«Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, я можу допомагати людям: усі отримані кошти відправляю на ЗСУ», – вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни"

Голос країни
Вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни" співом допомагає ЗСУ (відео)

Вулична музикантка Яна Мілевська про те, як допомагає Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Поділитися:

У новому епізоді Сліпих прослуховувань наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України, на сцену вийшла 23-річна Яна Мілевська з Києва – вулична музикантка. До початку російської агресії дівчина співала у переході на Хрещатику:

«Я вуличний музикант. 3 роки співаю в переході на Хрещатику. Коли співаю для людей, я себе відчуваю живою».

Яна Милевская

Дівчина пригадала, як для неї розпочалась війна та як вона вплинула на її життя:

"24 лютого о 4-й ранку мені зателефонувала подруга, яка плакала і казала, що це кінець. Це було страшно дуже.  Я, як і більшість українців, була змушена покинути свою домівку, бо не розуміла, що буде далі. Я перебувала на заході України та отримала там статус ВПО. Там писала українські пісні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: дайджест перших 5 епізодів "сліпих прослуховувань" (відео)

Через два місяці Яна Мілевська змогла повернутися додому і продовжує свою справу: співає на вулиці. Усі отримані кошти Яна відправляє на допомогу ЗСУ:

«Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, тому що я можу допомагати людям. Я дуже прошу вас не бути байдужими до чужої біди. Потроху: 10, 20, 50 грн, і саме це нам допоможе якомога швидше перемогти. Тримаємось!».

Яна Мілевська

Після виступу на сцені «Голосу країни» Яна Мілевська в ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 розповіла про свої переживання на сцені та заради чого дівчина прийшла на проєкт:

«Я вже думала, що ніхто не обернеться до мене, якщо спочатку ніхто не повернувся. Тому я дуже зраділа, коли наприкінці розвернулись усі тренери. Я нервувала через те, що хотіла видати якомога більше у вокальному та емоційному плані. Мені бракує досвіду, бо я людина з вулиці, і робота з такою сценою – це для мене щось новеньке. Мені дуже подобається ділитися емоціями з людьми, мені це важливо. Але я розумію, що хочу рухатися далі, рости, і тому я тут».

Яна Мілевська пояснила, чому обрала саме DOROFEEVA, адже до неї обернулись усі тренери проєкту:

«Я від самого початку дуже хотіла до Дорофєєвої. Коли вона перша до мене повернулася, для мене це був знак, що вона помітила мене найперша і що вона в мене повірила. Я відчула серцем, що між нами є цей тоненький зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створюють пісні про затонулий крейсер «Масква» та збирають мільйони переглядів: як учасники «Голосу країни-12» набувають популярності у соцмережах

Яна Мілевська зізналась, чому обрала для свого виступу пісню Billie Eilish:

«Ця пісня для мене дуже важлива, вона стала якоюсь моєю сповіддю, чимось особистим, де я можу поплакати та заспокоїтися».

Дивіться виступ Яни на сліпих прослуховуваннях:

Новини по темі