“Говорить вся країна” на 1+1 Україна: у другому епізоді токшоу до студії проєкту завітають фігуранти найскандальнішої вечірки року, яка сколихнула всю країну

Які нові факти резонансної справи шокують країну та що про це розкажуть учасники події?

Сьогодні, 28 лютого, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться показ другого епізоду головного токшоу Говорить вся країна, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

У другому епізоді телеглядачі побачать резонансну історію під назвою “Інтим у прямому ефірі — найскандальніша вечірка року”, яка сколихнула усю країну. Декілька молодиків з Івано-Франківська під виглядом настільних ігор та невинних розваг, запрошували неповнолітніх дівчат на вечірки та, як заявляють експерти та дописувачі у сосоціальних мережах, у прямому ефірі розбещували та принижували їх, коли ті були у непритомному стані. Після відео, яке хлопці опублікували у своєму телеграм-каналі, на ситуацію відреагували зірки шоу-бізнесу, а також Президент України Володимир Зеленський.

Команда проєкту запросила до студії дівчат, які були присутні на цій вечірці. Одна з них шокувала розповіддю про те, як хлопці шантажували її інтимним відео чужої людини, задля того, аби вона прийшла на вечірку.

“Один з хлопців почав вмовляти мене прийти на ту вечірку, але я відповіла йому, що без подруги не піду. Після цього я ігнорувала його декілька діб, але він почав погрожувати моїй подрузі. Він сказав: в мене є відео, де дівчина, яка дуже схожа на тебе, займається інтимом. Якщо ти не прийдеш на вечірку - я викладу це відео до соц.мереж та напишу, що це ти знялася в цьому ролику”, - каже учасниця вечора, яка вирішила не розкривати своє ім’я.

Що відбувалося того вечора та чи відвідала героїня вечірку, дізнаєтесь незабаром на телеканалі 1+1 Україна.

“Коли ми приїхали до квартири, де все відбувалося, він запитав мене: ти повнолітня? На що я відповіла: Ні. Він сказав: гаразд, під час прямого ефіру будеш казати, що повнолітня, -каже інша дівчина. - Вони почали до нас дуже настирно залицятися, намагалися поцілувати, обійняти. На відео дуже добре видно, що я кажу, що мені це не подобається і я йду спати, це було десь о пів на третю ночі. Він відкрив двері і почав виштовхувати мене з квартири. Я почала боротися з ним і він сказав: або ти повернешся і будешь спати зі мною, або ти підешь звідси”.

Вже наступного дня після оприлюднення відео та розголосу у соціальних мережах оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів провели обшуки, а двох фігурантів резонансної справи відправили до СІЗО. Хто винен у скоєному злочині, та що на це скажуть самі учасники скандальної вечірки дізнаєтесь незабаром.

До того ж в студії на прямому зв’язку з’явиться матір головного організатора та підозрюваного у скоєнні зґвалтувань, вона розповість, кого вважає винним у цій справі та чому не вважає зґвалтування на камеру серйозною справою.

Я спостерігала за всіма стрімами свого сина, адже він все своє життя показував у прямому ефірі. Звісно, як мамі мені було неприємно дивитися ці відео, але не можу сказати, що в цьому є щось таке резонансне. В мене дуже ніжний син, ви самі бачили, як він ніжно дивиться на дівчат та як з ними поводиться”, - каже мати хлопця, який зараз знаходиться у СІЗО.

Який ексклюзивний документ знайшла редакція токшоу “Говорить вся країна”, що покаже поліграф та хто винен у скоєнні злочину, дивіться вже о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментуватимуть експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Посилання на збір історій. 

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити. 

Більше новин