“Говорить вся країна” на 1+1 Україна: у другому епізоді токшоу до студії проєкту завітають фігуранти найскандальнішої вечірки року, яка сколихнула всю країну

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Фігуранти найскандальнішої вечірки року, яка сколихнула всю країну — у другому епізоді Говорить вся країна

Які нові факти резонансної справи шокують країну та що про це розкажуть учасники події?

Поділитися:

Сьогодні, 28 лютого, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться показ другого епізоду головного токшоу Говорить вся країна, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну.

Говорить вся країна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

У другому епізоді телеглядачі побачать резонансну історію під назвою “Інтим у прямому ефірі — найскандальніша вечірка року”, яка сколихнула усю країну. Декілька молодиків з Івано-Франківська під виглядом настільних ігор та невинних розваг, запрошували неповнолітніх дівчат на вечірки та, як заявляють експерти та дописувачі у сосоціальних мережах, у прямому ефірі розбещували та принижували їх, коли ті були у непритомному стані. Після відео, яке хлопці опублікували у своєму телеграм-каналі, на ситуацію відреагували зірки шоу-бізнесу, а також Президент України Володимир Зеленський.

Говорить вся країна

Команда проєкту запросила до студії дівчат, які були присутні на цій вечірці. Одна з них шокувала розповіддю про те, як хлопці шантажували її інтимним відео чужої людини, задля того, аби вона прийшла на вечірку.

“Один з хлопців почав вмовляти мене прийти на ту вечірку, але я відповіла йому, що без подруги не піду. Після цього я ігнорувала його декілька діб, але він почав погрожувати моїй подрузі. Він сказав: в мене є відео, де дівчина, яка дуже схожа на тебе, займається інтимом. Якщо ти не прийдеш на вечірку - я викладу це відео до соц.мереж та напишу, що це ти знялася в цьому ролику”, - каже учасниця вечора, яка вирішила не розкривати своє ім’я.

Що відбувалося того вечора та чи відвідала героїня вечірку, дізнаєтесь незабаром на телеканалі 1+1 Україна.

“Коли ми приїхали до квартири, де все відбувалося, він запитав мене: ти повнолітня? На що я відповіла: Ні. Він сказав: гаразд, під час прямого ефіру будеш казати, що повнолітня, -каже інша дівчина. - Вони почали до нас дуже настирно залицятися, намагалися поцілувати, обійняти. На відео дуже добре видно, що я кажу, що мені це не подобається і я йду спати, це було десь о пів на третю ночі. Він відкрив двері і почав виштовхувати мене з квартири. Я почала боротися з ним і він сказав: або ти повернешся і будешь спати зі мною, або ти підешь звідси”.

Говорить вся країна

Вже наступного дня після оприлюднення відео та розголосу у соціальних мережах оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів провели обшуки, а двох фігурантів резонансної справи відправили до СІЗО. Хто винен у скоєному злочині, та що на це скажуть самі учасники скандальної вечірки дізнаєтесь незабаром.

До того ж в студії на прямому зв’язку з’явиться матір головного організатора та підозрюваного у скоєнні зґвалтувань, вона розповість, кого вважає винним у цій справі та чому не вважає зґвалтування на камеру серйозною справою.

Я спостерігала за всіма стрімами свого сина, адже він все своє життя показував у прямому ефірі. Звісно, як мамі мені було неприємно дивитися ці відео, але не можу сказати, що в цьому є щось таке резонансне. В мене дуже ніжний син, ви самі бачили, як він ніжно дивиться на дівчат та як з ними поводиться”, - каже мати хлопця, який зараз знаходиться у СІЗО.

Говорить вся країна

Який ексклюзивний документ знайшла редакція токшоу “Говорить вся країна”, що покаже поліграф та хто винен у скоєнні злочину, дивіться вже о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментуватимуть експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Посилання на збір історій. 

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити. 

Новини по темі