На своїй сторінці в Інстаграм ведучий програми Їмо за сто Олексій Душка поділився рецептом енергетичного японського бульйону «Рамен». Такий суп точно буде до вподоби і дорослим, і дітям.
Пропонуємо покроковий рецепт ситної страви від зіркового ведучого.
Крок №1. Маринуємо яйця
Вода - 300 мл
Соєвий соус - 50 мл
Цукор - 100 г
Оцет - 50 мл
Зелений чай - дрібка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки
Яйця - 5 шт.
Наливаємо в окріп соєвий соус, оцет, додаємо цукор и зелений чай. Кладемо відварені та почищені яйця у маринад на 3-4 години.
Крок №2. Готуємо бульйон
Курятина - 4 стегенця
Цибуля - 2 шт.
Часник - 1 голівка
Імбир - 50 г
Гриби - 10 г
Фенхель сухий - 0,5 ч. л.
Гвоздика - 2-3 шт.
Бадьян - 1 шт.
Масло - 60 г
Цукор - 1 ч. л.
Відварюємо часник, цибулю, сухі гриби, імбир та спеції у воді. Додаємо підсмажені курячі стегенця. Готуємо 2-3 години та проціджуємо бульйон.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки
Крок №3 Відварюємо локшину
Масло - 30 г
Вода
Сіль
Варимо локшину 5 хвилин. Зливаємо воду та викладаємо локшину на дно тарілок. Посипаємо подрібненим м'ясом та зеленню, заливаємо бульйоном, викладаємо розрізане яйце та гриби.
Смачного!