Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Зірковий рецепт: Енергетичний суп «Рамен» від Олексія Душки

Суп «Рамен» - це одна з найпопулярніших страв у Японії.

На своїй сторінці в Інстаграм ведучий програми Їмо за сто Олексій Душка поділився рецептом енергетичного японського бульйону «Рамен». Такий суп точно буде до вподоби і дорослим, і дітям. 

Пропонуємо покроковий рецепт ситної страви від зіркового ведучого.

Крок №1. Маринуємо яйця

Вода - 300 мл

Соєвий соус - 50 мл

Цукор - 100 г

Оцет - 50 мл

Зелений чай - дрібка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки

Яйця - 5 шт.

Наливаємо в окріп соєвий соус, оцет, додаємо цукор и зелений чай. Кладемо відварені та почищені яйця у маринад на 3-4 години.

Крок №2. Готуємо бульйон

Курятина - 4 стегенця

Цибуля - 2 шт.

Часник - 1 голівка

Імбир - 50 г

Гриби - 10 г

Фенхель сухий - 0,5 ч. л.

Гвоздика - 2-3 шт.

Бадьян - 1 шт.

Масло - 60 г

Цукор - 1 ч. л.

Відварюємо часник, цибулю, сухі гриби, імбир та спеції у воді. Додаємо підсмажені курячі стегенця. Готуємо 2-3 години та проціджуємо бульйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки

Крок №3 Відварюємо локшину

Локшина - 400 г

Масло - 30 г

Вода

Сіль

Варимо локшину 5 хвилин. Зливаємо воду та викладаємо локшину на дно тарілок. Посипаємо подрібненим м'ясом та зеленню, заливаємо бульйоном, викладаємо розрізане яйце та гриби.

Смачного!

Їмо за 100
Повні епізоди
Їмо за 100. Готуємо вареники із заварного тіста разом із Юрієм Ткачем
Їмо за 100. Готуємо вареники із заварного тіста разом із Юрієм Ткачем
2 сезон 10 випуск
Їмо за 100. Готуємо класичний, кавовий та лимонний чизкейки разом з Позитивом та його дружиною
Їмо за 100. Готуємо класичний, кавовий та лимонний чизкейки разом з Позитивом та його дружиною
2 сезон 9 випуск
Їмо за 100. Готуємо три м'ясні страви разом із актором Артемом Позняком та його дружиною Олександрою
Їмо за 100. Готуємо три м'ясні страви разом із актором Артемом Позняком та його дружиною Олександрою
2 сезон 8 випуск
Їмо за 100. Готуємо шоколадний фондан і крем-брюле з акторкою Ганною Саліванчук
Їмо за 100. Готуємо шоколадний фондан і крем-брюле з акторкою Ганною Саліванчук
2 сезон 7 випуск
Їмо за 100. Готуємо крильця "Баффало" та люля-кебаб разом із актором Володимиром Жогло
Їмо за 100. Готуємо крильця "Баффало" та люля-кебаб разом із актором Володимиром Жогло
2 сезон 6 випуск
Їмо за 100. Готуємо "тирамісу" з панкейків разом із ведучою "Сніданку з 1+1" Людмилою Барбір
Їмо за 100. Готуємо "тирамісу" з панкейків разом із ведучою "Сніданку з 1+1" Людмилою Барбір
2 сезон 5 випуск
Їмо за 100. Готуємо м'ясний пиріг "Кубіте" разом із співачкою Світланою Тарабаровою
Їмо за 100. Готуємо м'ясний пиріг "Кубіте" разом із співачкою Світланою Тарабаровою
2 сезон 4 випуск
Готуємо три швидкі і корисні сніданки з яєць разом із ведучою Сніданку з 1+1 Нелею Шовкопляс
Готуємо три швидкі і корисні сніданки з яєць разом із ведучою Сніданку з 1+1 Нелею Шовкопляс
2 сезон 3 випуск
Їмо за 100. Готуємо три варіанти гарбузового супу разом із Олександром та Валерією Педан
Їмо за 100. Готуємо три варіанти гарбузового супу разом із Олександром та Валерією Педан
2 сезон 2 випуск
Їмо за 100. Готуємо лінивий торт разом із Яніною Силенко та Микитою Вакулюком
Їмо за 100. Готуємо лінивий торт разом із Яніною Силенко та Микитою Вакулюком
2 сезон 1 випуск
2018-10-08
Новини
Новини