Суддя шоу Король десертів Стефан Вайттинадан показав свій модний гардероб

Шеф-кухар поділився таємницями власного стилю.

Віртуозний шеф, істинний парижанин та суддя проекту Король десертів Стефан Вайттинадан розповів виданню Jetsetter про свій стиль одягу та різницю між українською та французькою модою. Стефан - корінний парижанин, який вже 15 років працює в Києві.

За його словами, не потрібно витрачати багато грошей аби виглядати на мільйон.

«Я люблю класичний стиль, але він не особливо доречний у великому місті з божевільним ритмом. Тому в житті вибираю smart casual або street wear. Це вдале поєднання класичних силуетів з останніми модними трендами і яскравими акцентами», - впевнений кулінар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Першою людиною, яка познайомила Стефана з модою, була його мама.

«Вона завжди виглядала чудово і була модно одягнена. Завжди, з раннього дитинства, стежила за тим, щоб я добре виглядав. Я їй дуже вдячний за те, що вона не боялася яскравих експериментів і підтримувала всі мої витівки: і мелірування, і пошук власного стилю. Саме вона навчила мене головному принципу - не потрібно витрачати чимало грошей і ходити з ніг до голови в Tom Ford, щоб виглядати на мільйон. Головне - знайти себе!», - каже суддя проекту Король десертів.

Для мене абсолютний must-have - це кросівки. Я великий їхній фанат!

«Я великий любитель капелюхів. Також в моєму гардеробі багато пар окулярів. По факту це єдині аксесуари, які я ношу. А від класичних годинників я відмовився років 5 назад, коли вперше купив собі Apple Watch. З тих пір не розлучаюся з ними», - розповідає шеф-кухар європейських ресторанів.

За спостереженнями Стефана Вайттинадана, різниця у стилях українських та французьких чоловіків є, проте не так помітна у великих містах.

«Люди стежать за трендами і приділяють зовнішнім виглядом більше уваги. Але в цілому французькі чоловіки виглядають акуратніше і, на відміну від українських, з роками стають тільки краще. А тут навпаки: молоді люди дуже стежать за собою, але чим старше стають, тим менше уваги собі приділяють», - каже модний шеф-кухар.

 

У плані моди я можу надихнутися чим завгодно: стильним клієнтом, відео з показу, стрічкою Фейсбук або старим, добрим чоловічим глянцевим виданням.

Найстильніший персонаж кіно, за версією Стефана, це Великий Гетсбі.

«Мене дуже вразив і образ, створений Фіцджеральдом, і фільм з Леонардо Ді Капріо в головній ролі», - каже парижанин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

Дивіться нові пригоди Стефана та суддів у шоу Король десертів о 21:30 по середах на 1+1.

Більше новин