Зйомки Ліги сміху: розтяжка Кравець, спокушання Зеленського і Кошовий в образі Стіва Джобса

У Києві пройшли зйомки 1/4 фіналу Ліги сміху

У Києві відбулися зйомки двох нових ігор проекту Ліга сміху. В рамках 1/4 фіналу на сцену вийшли 10 команд зі своїми зірковими тренерами.

У перший день тема виступу була «Цивілізації» і у грі брали участь команди:

- «Ось ці хлопці радіофізики» (тренер Ігор Ласточкин);

- «Загорецька Л.С.» (тренер Юрій Горбунов);

- «Тріо різні і ведуча» (тренер Олена Кравець);

- «Мініпанки» (тренер Оля Полякова);

- «Крупа» (тренер Сергій Сивохо).

Так, Сергій Сивохо з учасниками показав, яким був шансон у стародавніх індійців майя, а Ігор Ласточкин приміряв на себе образ візантійського імператора. Оля Полякова шукала затонулу Атлантиду, а про всі принади трипільської культури розповіли львів'яни з Юрієм Горбуновим. Одним з найяскравіших виступів першої гри став монолог Олени Кравець (її команді дісталася епоха Стародавнього Єгипту), в якому вона намагалася розібратися, чому її не взяли в проект Танці з зірками. Для цього актриса студії «Квартал 95» навіть продемонструвала свою розтяжку, чим зірвала оплески залу.

У другий день зйомок темою гри стали «Винаходи», а точніше особистості, які їх створили. Брали участь команди:

- «Ніколь Кідман» (тренер Антон Лірник);

- «Відпочиваємо разом» (тренер Оля Полякова, яку на час замінив Євген Кошовий);

- «Чайка» (тренер Потап);

- «Вінницькі» (тренер Юрій Горбунов);

- «Стоянівка» (тренер Ігор Ласточкин).

Глядачі побачать Потапа в образі Архімеда, Лірника, який косить під Ейнштейна, а Юрія Горбунова і зовсім в жіночій сукні, адже йому дісталася роль Мони Лізи. Найнесподіванішим виявилося перевтілення Євгена Кошового в Стіва Джобса, а одним з найяскравіших номерів вечора була мініатюра команди «Стоянівка» про страту на електричному стільці.

В одному з номерів візьме участь і ведучий Ліги сміху Володимир Зеленський. Одна з учасниць спробує його спокусити і навіть дозволить лідеру «Кварталу 95» покласти голову собі на груди.

До речі, нещодавно коміки студії «Квартал 95» повернулися з відпустки. Володимир Зеленський зізнався, що відпочивав з сім’єю на березі моря в сонячній Італії. Крім того, гуморист розповів, чому не взяв участь у оновленому шоу Танці з зірками:

«Коли вийде шоу Танці з суперзірками, я обов’язково візьму в ньому участь», - пожартував Володимир.

Нагадаємо, за умовами проекту в півфінали з кожної гри могло пройти лише три команди, і треба сказати, що боротьба була запеклою.

В ефірі каналу 1+1 ці випуски з’являться вже найближчим часом, а зйомки півфіналів пройдуть вже зовсім скоро - 12 і 14 жовтня. Нагадаємо, з цього сезону всі ігри Ліги сміху знімають в Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац).

Більше новин