Андре Тан заінтригував змінами в проекті Модель XL

Суддя реаліті розповів, чого чекати від нового сезону революційного проекту.

Телеканал 1+1 розпочав зйомки другого сезону реаліті Модель XL, на кастинг якого прийшло близько 2300 жінок та чоловіків із різних куточків Україні та з-за кордону.

Як і минулого року, суддею проекту стане всесвітньо відома модель плюс сайз із Латвії Тетяна Мацкевич, дизайнер Андре Тан, який створив колекцію одягу для жінок із пишними формами та вперше в історії українського тижня моди провів показ колекції за участю моделей плюс сайз. Також членом журі залишається ведуча Голосу країни та Світського життя, а у минулому модель Катерина Осадча, яка навчатиме учасників правил дефіле та ділитиметься власним модельним досвідом. Уперше суддею проекту Модель XL стане український актор театру і кіно, зірка двох сезонів стрічки Мухтар, серіалу Хазяйка та фільму Тіні незабутих предків, а також володар титулу «найгарніший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети ідеального купальника для дівчини plus size від Тетяни Мацкевич

Як розповів 1plus1.ua Андре Тан, у другий сезон реаліті стане жорсткішим.

«Новий сезон буде кардинально іншим. У нас новий склад ведучих, нові декорації. Та й взагалі підхід до учасниць проекту інший. Ми зробили революцію на Українському тижні моди, коли моделі плюс сайз вийшли на подіум тижнем раніше від моделей на показі Майкла Корса на Нью-йоркському тижні моди. Тож наразі у мене більш жорсткі критерії відбору пишнотілих моделей. Я розумію, що приходять недосвідчені дівчата, але важливо, щоб людина швидко вчилася, щоб мала харизму. Як це було з переможницею першого сезону шоу Машою Павлюк», - прокоментував Андре.

Нагадаємо, переможницею першого сезону реаліті Модель XL, стала молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк. Отримавши титул переможниці, дівчина прикрасила обкладинку журналу «Cosmopolitan» та стала обличчям колекції Андре Тана для жінок з пишними формами «A.Tan+».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана

 

Більше новин