Де купити подарунки на свята: Новорічні ярмарки в Києві

Якщо ви ще досі не придбали подарунок, не проґавте святкові новорічні ярмарки в Києві.

З кожним днем омріяне свято Нового року все ближче. Якщо ви ще досі не придбали подарунок для рідних, колег та друзів, маєте змогу надолужити на вихідних, 24 та 25 грудня. 

В останній вікенд перед Новим роком українські виробники об'єдналися, щоб полегшити завдання з вибором подарунку та, звичайно, влаштувати свято в столиці. Дивіться, де можна купити подарунки на Новий рік у Києві. 

1. ВСІ СВОЇ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: Галерея D12 (Вул. Десятина, 12)

Святковий ярмарок триватиме протягом тижня – з 24 по 30 грудня. Розташований в історичній частині міста, тож після новорічного шопінгу можна спокійно прогулятися київськими вулицями. 

«Всі. Свої» пропонують найрізноманітніший вибір подарунків: одяг, ласощі, декор для дому, білизну, прикраси, посуд, книги, іграшки, парфуми та косметику.

Вхід вільний.

2. UAmadeFest. СВЯТО ПОДАРУНКІВ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: Парк Пушкіна, просп. Перемоги.

Фестиваль проходитиме з 24 по 25 грудня. Організатори стверджують, що саме у них буде найбільша кількість подарунків. Лише вслухайтеся у цифри: більше 300 брендів та 2600 кв. км стелажів.

Вхід вільний.

3. NEW YEAR BAZZAR 2017

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: МВЦ (пр. Броварський, 15)

Ярмарок проходитиме на вихідних, 24–25 грудня, з 10:00-20:00. 

Тут ви знайдете величезну кількість українських handmade товарів: унікальний брендовий одяг, еко-косметику, оригінальні новорічні іграшки, товари для дому й унікальні святкові ласощі.

Вхід вільний.

4. ВЕЛИКИЙ РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК НА СОФІЇВСЬКІЙ ПЛОЩІ

Основний ярмарок країни відкриється 19 грудня і триватиме аж до 19 січня. Працюватиме щодня з 10:00 до 20:00, а у святкові та вихідні дні з 11:00 до 23:00.

Окрім красуні-ялинки, прикрашеної цьогоріч у стилі яворівських забавок, на ярмарку продаватиметься величезна кількість новорічних подарунків: традиційні українські товари, handmade продукти, одяг, сувеніри тощо. У зимові вечори вас зігріватимуть запальна музика та гарячі напої.

Вхід вільний.

Нагадаємо, нещодавно ми ділилися найкращими рецептами новорічного олів'є.

Більше новин