Новорічне меню 2018: 5 рецептів, які здивують ваших гостей

Зробіть свій новорічний стіл особливим

Кожна господиня хоче, щоб її новорічний стіл був заповнений смачними та духмяними стравами, якими насолоджуватиметься уся родина. Якими цікавими рецептами доповнити своє новорічне меню - дізнайтеся у нашій підбірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів пісних супів від Руслана Сенічкіна

ОЛІВ’Є З СЕКРЕТОМ

Loading...

Інгредієнти:

Телячий язик - 200 г

Телятина - 200 г

Перепілка - 2 шт.

Яйце - 2 шт.

Солоні огірки - 200 г

Картопля - 200 г

Зелена цибуля - 20 г

Ріпчаста цибуля - 1 шт.

Оливкова олія - 2,5 ст. л.

Лимонний сік

Рослинні вершки

Сіль та перець

Приготування:

1. Почати варити цибулину та морквину, додати спеції та зелень. Варити телячий язик.

2. Обжарити на сковорідці м’ясо.

3. Приготувати майонез. В окремій посудині змішати два жовтка, лимонний сік, оливкову олію та рослинні вершки. Залишити у холодильнику на 20 хв.

4. Почистити зварений язик. Порізати на кубики. Порізати варену картоплю на кубики. Порізати м’ясо, яйця, цибулю та огірки на кубики.

5. Змішати всі інгредієнти у великій посудині. Додати оливкової олії та майонезу.

ШУБА З ГРИБАМИ

Loading...

Інгредієнти:

Варений буряк - 2 шт.

Варена морква - 2 шт.

Варена картопля - 2 шт.

Оселедець - 200 г

Майонез - 100 г

Печериці

Цибуля - 1 шт.

Приготування:

1. Обсмажити цибулю на оливковій олії протягом 3-4 хв. Додати натерту моркву та печериці. Додати спеції.

2. Готову суміш змішати у блендері. Залишити охолонути.

3. Викласти на тарілку оселедець, порізаний на кубики. Наступний шар - кубики картоплі. Далі майонез та грибна ікра. Додайте натерту моркву та ще трішки майонезу. Останній шар - варений буряк, натертий на терці.

4. Прикрасьте страву яєчним жовтком.

СКУМБРІЯ НА ГРИЛІ

Loading...

Інгредієнти:

Скумбрія - 2 шт.

Лимонний сік - 30 г

Спеції за смаком

Приготування:

1. Замаринувати свіжу рибу у лимонному соку. Посипати спеціями. Почати смажити.

2. Тим часом можна приготувати соус. Для цього змішайте гарячу воду, оливкову олію, сіль, перець та натертий часник (3 зубчики). Перемішати.

3. Обмочіть у часниковому соусі хліб та смажте гринки.

РИБА В ОВОЧЕВОМУ МАРИНАДІ

Loading...

Інгредієнти:

Риба - 1 кг

Борошно

Морква - 30 г

Паприка

Вода - 20 мл

Приготування:

1. Порізати рибу на великі шматки. Обмочити в борошні та смажити до появи золотистої скоринки.

2. Натерти моркву. Смажити на невеликому вогні, додати паприку. Потім додати води та смажити ще 2-3 хв.

3. Викласти страву деко. Спершу покласти шар овочів, потім викласти рибу і знову покрити шаром овочів.

4. Накрити страву фольгою. Зробити отвори. Залишити у печі на 20-25 хв.

РЕБЕРЦЯ З ОСОБЛИВИМ СОУСОМ

Loading...

Інгредієнти:

Реберця - 500 г

Чебрець - 20 г

Бекон - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Гірчиця - 1 ч. л.

Мед - 1 ст. л.

Часник - 2 зубки

Винний оцет - 1 ст. л.

Томатний соус - 150 г.

Зелень та спеції за смаком.

Приготування:

1. Посипати реберця спеціями та завернути у фольгу.

2. Залишити реберця у печі при температурі 160 градусів на 1,5 години.

3. Загорнути у бекон чебрець. Перев’язати рулетик мотузкою. Підсмажити на пательні. Додати цибулі та томатного соусу, а також гірчицю, винний оцет, мед та часник. Соус готовий!

4. Дістати реберця. Намастити їх соусом і знову залишити у печі на 10 хв. при температурі 200 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко та просто: 5 зимових рецептів

Більше новин