Рецепт ароматного печива з мигдалем до новорічного столу

Потіште духмяною випічкою рідних та друзів!

На кортить почастувати своїх гостей не лише святковими салатами й оригінальними гарячими стравами, а й запашним десертом. Сьогодні разом із кулінаром Русланом Сенічкіним ми пропонуємо вам приготувати святкове мигдалеве печиво до новорічного столу. Гарантуємо - цей рецепт легкий у приготуванні. Аромат й неповторний смак печива буде до вподоби усій родині!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний брауні Валентини Хамайко: Покроковий рецепт

СВЯТКОВЕ ПЕЧИВО З МИГДАЛЕМ ВІД РУСЛАНА СЕНІЧКІНА 

Інгредієнти

мед - 30 г

сіль - 1 ч. л.

паприка - 1 ч. л.

борошно - 220 г.

білок одного яйця

картопляний крохмаль - 40 г

вершкове масло - 100 г

Приготування

1. В пательні нагріти масло й мед. 

2. В чаші блендеру змішати сухі інгредієнти: борошно, картопляний крохмаль, сіль, паприку.

3. У суху суміш вилити розтоплені мед та масло. 

4. Перемішати тісто у блендері. Під час замішування додати збитий білок одного яйця. 

5. Накрити тісто харчовим папером і розкатати. 

6. За допомогою спеціальних форм вирізати фігурки. 

7. Прикрасити печиво мигдалем.

8. Запікати страву у печі при температурі 160 градусів протягом 7-8 хв. 

9. Розмалювати святкове печиво. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачні рецепти на Новий рік: Шоколадний чізкейк без випікання

Більше новин