Рецепт ароматного печива з мигдалем до новорічного столу
Потіште духмяною випічкою рідних та друзів!
На Новий рік 2019articleContent кортить почастувати своїх гостей не лише святковими салатами й оригінальними гарячими стравами, а й запашним десертом. Сьогодні разом із кулінаром Русланом Сенічкіним ми пропонуємо вам приготувати святкове мигдалеве печиво до новорічного столу. Гарантуємо - цей рецепт легкий у приготуванні. Аромат й неповторний смак печива буде до вподоби усій родині!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний брауні Валентини Хамайко: Покроковий рецепт
СВЯТКОВЕ ПЕЧИВО З МИГДАЛЕМ ВІД РУСЛАНА СЕНІЧКІНА
Інгредієнти:
мед - 30 г
сіль - 1 ч. л.
паприка - 1 ч. л.
борошно - 220 г.
білок одного яйця
картопляний крохмаль - 40 г
вершкове масло - 100 г
Приготування:
1. В пательні нагріти масло й мед.
2. В чаші блендеру змішати сухі інгредієнти: борошно, картопляний крохмаль, сіль, паприку.
3. У суху суміш вилити розтоплені мед та масло.
4. Перемішати тісто у блендері. Під час замішування додати збитий білок одного яйця.
5. Накрити тісто харчовим папером і розкатати.
6. За допомогою спеціальних форм вирізати фігурки.
7. Прикрасити печиво мигдалем.
8. Запікати страву у печі при температурі 160 градусів протягом 7-8 хв.
9. Розмалювати святкове печиво.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачні рецепти на Новий рік: Шоколадний чізкейк без випікання