Шоколадний брауні Валентини Хамайко: Покроковий рецепт

Шоколадний брауні: як готувати
freepik.com

Дивіться, як готується найпопулярніший десерт американців.

Поділитися:

Шоколадний брауні надзвичайно популярний десерт в Америці.Напевно тому, що випікається дуже швидко. А це значно економить час господиням. Тож просто записуйте крутий рецепт, який легко запам’ятовується і просто готується. Окрім того, він чудово пасуватиме цьогорічному новорічному столу. Адже шоколадні десерти - це те що повинно бути у мею при зустрічі Нового 2019 року.  

Смачний, майже дієтичний шоколадний брауні на кукурудзяному борошні.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО БРАУНІ:

Яйце – 2 шт.

Цукор – 3 ст. л.

Масло – 100 г

Шоколад – 100 г

Сметана – 2ст.л.

Кукурудзяне борошно – 120 г

Сода – ½ ч.л.

Вишня – 100 г

ЯК ГОТУВАТИ ШОКОЛАДНИЙ БРАУНІ:

1. На водяній бані розтопіть шоколад із вершковим маслом.

2. Окремо яйця збийте із цукром.

3. Коли шоколад розтопився, додайте до шоколадної суміші кукурудзяне борошно, та сметану, ретельно перемішайте.

4. Додайте тісто до збитих яєць. Воно повинно бути не надто гарячим.

5. Додайте соду

6. У форму викладіть пергамент, і заливайте туди тісто. До брауні можна додати вишні.

7. Відправляйте у духовку на 20-25 хв. Температура випікання – 180 градусів.

Як готує брауні Валентина Хамайко дивіться у відео.