До Новогу року залишилися лічені дні, тож рецепти смачних і простих страв стають все більш актуальними. Пропонуємо включити до вашого новорічного меню смачний мікс – курячий шашлик з беконом. Пригощайте ароматним м'ясом своїх гостей!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти страв на Новий рік: Картопляні троянди з пармезаном
Інгредієнти:
500 г філе
50 г бекону
30 г базиліка
3 ст. л. білого вина
Інгредієнти для соусу:
імбир - 10 г
мед - 1 ст. л.
соєвий соус - 3 ст. л.
часник - 2 зубки
винний оцет - 2 ст. л.
тростинний цукор - 2 ст. л.
оливкова олія - 1 ч. л.
Приготування:
1. Нарізати куряче філе на великі шматки.
2. Змішати всі інгредієнти для соусу і замаринувати м'ясо.
3. Додати вина і спеції. Перемішати.
4. Залишити м'ясо маринуватися на 20 хв.
5. Час збирати шашлик! Застелити деко пергаментним папером. Згори покласти бекон, лист базиліку і шматок м'яса.
6. Загорнути м'ясо у рулет і закріпити шпажкою.
7. Готувати шашлик у печі за температури 200 градусів протягом 10 хв.
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт торта на Новий рік: Медовик