Рецепти гарячих страв на Новий рік: Курячий шашлик з беконом

Така духмяна страва стане окрасою вашого новорічного столу!

До залишилися лічені дні, тож рецепти смачних і простих страв стають все більш актуальними. Пропонуємо включити до вашого новорічного меню смачний мікс – курячий шашлик з беконом. Пригощайте ароматним м'ясом своїх гостей!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти страв на Новий рік: Картопляні троянди з пармезаном

КУРЯЧИЙ ШАШЛИК З БЕКОНОМ

Інгредієнти

500 г філе

50 г бекону

30 г базиліка

3 ст. л. білого вина

Інгредієнти для соусу:

імбир - 10 г

мед - 1 ст. л.

соєвий соус - 3 ст. л.

часник - 2 зубки

винний оцет - 2 ст. л.

тростинний цукор - 2 ст. л.

оливкова олія - 1 ч. л.

Приготування:

1. Нарізати куряче філе на великі шматки.

2. Змішати всі інгредієнти для соусу і замаринувати м'ясо.

3. Додати вина і спеції. Перемішати. 

4. Залишити м'ясо маринуватися на 20 хв. 

5. Час збирати шашлик! Застелити деко пергаментним папером. Згори покласти бекон, лист базиліку і шматок м'яса. 

6. Загорнути м'ясо у рулет і закріпити шпажкою. 

7. Готувати шашлик у печі за температури 200 градусів протягом 10 хв. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт торта на Новий рік: Медовик

Більше новин