У новорічну ніч кожній господині кортить здивувати своїх своїх гостей цікавими й смачними стравами. Сьогодні Руслан Сенічкін ділиться з вами особливим рецептом до новорічного столу - омлетом-рулетом з ікрою мойви й овочами. Замініть банальні канапки оригінальною стравою й приголомште своїх друзів!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти гарячих страв на Новий рік: Курячий шашлик з беконом
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.
огірок - 1 шт.
рукола - 30 г
борошно - 1 ст. л.
помідори - 1 шт.
ікра мойви - 4 ст. л.
картопля фрі - 120 г
болгарський перець - 2 шт.
Приготування:
1. В окрему миску розбити 6 яєць.
2. Додати спеції за смаком.
3. Злегка перемішати яєчну суміш.
4. Аби омлет добре тримав форму, додайте 1 ст. л. борошна.
5. Вилити яєчну суміш на розігріту пательню з олією.
6. Смажити омлет на невеликому вогні.
7. Викласти омлет на тарілку і залишити охолонути.
8. Підсмажити картоплю.
9. Перекласти омлет на харчову плівку і змастити його ікрою мойви.
10. Згори викласти слайси овочів: томати, огірок, болгарський перець, а далі - картоплю й зелень.
11. Загорнути омлет в рулет.
12. Залишити страву у холодильнику на 2 год.
13. Перед подачею нарізати омлет на шматки.
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів гарячих страв до новорічного столу