Новорічне меню кожної господині налічує безліч смачних страв. Але серед них обов'язково повинен бути особливий десерт. Сьогодні Валентина Хамайко поділиться з вами рецептом солодкого шоколадного торту без додавання цукру. Нехай такий шоколадний десерт стане окрасою вашого новорічного столу!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматного печива з мигдалем до новорічного столу
Інгредієнти:
Основа для торту:
130 г кешью
130 г кураги
Шоколадний крем:
140 мл меду
150 мл какао
3 шт. авокадо
Сезонні ягоди для прикраси
Приготування:
1. Смажити горіхи в печі протягом 5-6 хв. при температурі 180 градусів.
2. Подрібнити курагу та кеш"ю в блендері до утворення однорідного стану.
3. Застелити форму для випічки пергаментним папером та викласти суміш з блендера.
4. Вирізати смужки з пергаменту однакової висоти з формою для випічки і помістити їх всередину.
5. Почистити три середніх за розміром авокадо для приготування крему.
6. Помістити авокадо в блендер і засипати його какао. Додати свіжого та ароматного меду. Перемішати продукти у блендері.
7. Готовий крем викласти у форму.
8. Залишити готовий торт у холодильнику на 2 години.
9. Прикрасити торт свіжими ягодами за смаком.
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смачного шоколадного печива, що прикрасить новорічний стіл