Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Рецепти страв на Новий рік: Шоколадний торт

шоколадний торт
Як приготувати смачний десерт без додавання цукру?

Новорічне меню кожної господині налічує безліч смачних страв. Але серед них обов'язково повинен бути особливий десерт. Сьогодні Валентина Хамайко поділиться з вами рецептом солодкого шоколадного торту без додавання цукру. Нехай такий шоколадний десерт стане окрасою вашого новорічного столу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматного печива з мигдалем до новорічного столу

ЯК ПРИГОТУВАТИ ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ

Інгредієнти: 

Основа для торту:

130 г кешью

130 г кураги

Шоколадний крем:

140 мл меду

150 мл какао

3 шт. авокадо

Сезонні ягоди для прикраси

Приготування:

1. Смажити горіхи в печі протягом 5-6 хв. при температурі 180 градусів.

2. Подрібнити курагу та кеш"ю в блендері до утворення однорідного стану.

3. Застелити форму для випічки пергаментним папером та викласти суміш з блендера.

4. Вирізати смужки з пергаменту однакової висоти з формою для випічки і помістити їх всередину.

5. Почистити три середніх за розміром авокадо для приготування крему.

6. Помістити авокадо в блендер і засипати його какао. Додати свіжого та ароматного меду. Перемішати продукти у блендері.

7. Готовий крем викласти у форму.

8. Залишити готовий торт у холодильнику на 2 години.

9. Прикрасити торт свіжими ягодами за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смачного шоколадного печива, що прикрасить новорічний стіл

2018-12-21
Новини
Новини