5 наймодніших весільних суконь 2023 (фото)

Оберіть свій варіант ідеальної весільної сукні!

Весільний дизайн у 2023 році розкривається в унікальних деталях, що втілюють красу, розкіш та індивідуальність. Зібрали головні треди весільних суконь, які допоможуть нареченій обрати найкращий для себе варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендових вишиванок та з чим їх носити (фото)

Весільна сукня-комбінація

Сукні-комбінації стають все популярнішими в 2023 році. Цей стиль дозволяє створити багато різних образів, змінюючи деталі або шари одягу. Він дає нареченій більше свободи та індивідуальності.

Мінімалістична елегантність

У 2023 році дизайнери пропонують робити акцент на простоті та елегантності. Весільна сукня з мінімальними деталями та простим силуетом наголосять на природній красі нареченої та додадуть їй витонченості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний гороскоп: обираємо образ по знаку зодіаку

Мережевні весільні сукні

Весільні сукні з гіпюром чи мереживом залишаються актуальними і в 2023 році. Вони додають сукні вишуканості та романтичної ніжності. Гіпюрові деталі можуть бути використані на спідниці, корсеті або рукавах, надаючи сукні чарівного вигляду.

Шифонові весільні сукні

Легкі тканини будуть надзвичайно популярними у весільних сукнях 2023 року. Вони додають легкості та романтичності образу. Такі сукні ідеально підходять для весняних та літніх весіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 наймодніших спідниць на весну 2023 (фото)

Роздільна весільна сукня

Один із найвибуховіших трендів 2023 року - це роздільні весільні сукні. Цей стиль втілює сучасну елегантність та створює незабутні образи для сміливих наречених.

Дізнайтеся також у "Сніданку з 1+1", який виходить щодня з 7:00 до 11:00 на 1+1 Україна, як підібрати спідницю в залежності від події:

Loading...

Фото: Getty Images

Більше новин