5 наймодніших весільних суконь 2023 (фото)

Трендові весільні сукні 2023 — фото (1+1)
Getty Images

Оберіть свій варіант ідеальної весільної сукні!

Поділитися:

Весільний дизайн у 2023 році розкривається в унікальних деталях, що втілюють красу, розкіш та індивідуальність. Зібрали головні треди весільних суконь, які допоможуть нареченій обрати найкращий для себе варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендових вишиванок та з чим їх носити (фото)

Весільна сукня-комбінація

Сукні-комбінації стають все популярнішими в 2023 році. Цей стиль дозволяє створити багато різних образів, змінюючи деталі або шари одягу. Він дає нареченій більше свободи та індивідуальності.

Тренди весільних суконь 2023 - фото

Мінімалістична елегантність

У 2023 році дизайнери пропонують робити акцент на простоті та елегантності. Весільна сукня з мінімальними деталями та простим силуетом наголосять на природній красі нареченої та додадуть їй витонченості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний гороскоп: обираємо образ по знаку зодіаку

Весільні сукні 2023 - фото

Мережевні весільні сукні

Весільні сукні з гіпюром чи мереживом залишаються актуальними і в 2023 році. Вони додають сукні вишуканості та романтичної ніжності. Гіпюрові деталі можуть бути використані на спідниці, корсеті або рукавах, надаючи сукні чарівного вигляду.

Модні весільні сукні 2023 - фото

Шифонові весільні сукні

Легкі тканини будуть надзвичайно популярними у весільних сукнях 2023 року. Вони додають легкості та романтичності образу. Такі сукні ідеально підходять для весняних та літніх весіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 наймодніших спідниць на весну 2023 (фото)

Весільна мода 2023 - фото

Роздільна весільна сукня

Один із найвибуховіших трендів 2023 року - це роздільні весільні сукні. Цей стиль втілює сучасну елегантність та створює незабутні образи для сміливих наречених.

Модні весільні сукні - фото

Дізнайтеся також у "Сніданку з 1+1", який виходить щодня з 7:00 до 11:00 на 1+1 Україна, як підібрати спідницю в залежності від події:

Фото: Getty Images

Новини по темі