7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день

Найкращі серіали про кохання для романтичного настрою.

Кохання – це особливе почуття, яке здатне зробити людей кращими. Проте на шляху до особистого щастя закоханим нерідко доводиться долати труднощі та боротися за свою любов. Пропонуємо вам добірку найкращих мелодрам каналу 1+1, які можна подивитися на вихідних і які неодмінно подарують романтичний настрій.  

Щоб ще більше повірити у силу почуттів, дізнавайтеся, як ворожити на судженого.

«КАТЕРИНА»

Серіал «Катерина» – адаптація однойменної поеми Тараса Шевченка до сьогодення. За сюжетом в село на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина, на натурні зйомки приїжджає столична знімальна група. Катерина закохується у відомого актора Олексія Красильникова.

Це кохання змінює не тільки життя дівчини, але і життя всіх, хто її оточує. Катерині, як і головній героїні української поеми, доведеться пройти через великі випробування.

Loading...

Дивіться більше серій на сайті телаканалу.

«ПАПАРАЦІ»

Талановита фотограф-репортер з глянцевого журналу Саша мріє вийти заміж за головного редактора Марата. Проте Саші необхідно заробити велику суму грошей, щоб виручити молодшого брата, який з необережності розбив чужу дорогу машину.

Через це вона змушена піти на угоду з совістю і зробити «жовтий» матеріал про відомого футболіста. Дівчина навіть не підозрює, що завдання редакції кардинально змінить її життя.

Loading...

Більше серій можна подивитися на сайті телеканалу. 

«СТОЛІТТЯ ЯКОВА»

В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну. Проте не зважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю.

На долю Якова випаде чимало випробувань – війни, полон і втрата близьких. Проте чоловік не втратить людяність і віру у справжнє кохання.

Зауважимо, що нещодавно кінокритики позитивно оцінили драму каналу 1+1 «Століття Якова»

Loading...

Дивіться інші серії мелодрами на сайті талеканалу.

«ЧУДО»

Якось безтурботному існуванню Анни настає кінець: вона дізналася, що вагітна від Дена. Так як ні батька малюка, ні саму Анну, ні її батьків не потішила новина про прийдешнє поповнення в сім'ї, дівчина вирішила позбутися дитини.

Але на прийомі у гінеколога, якого їй порадила краща подруга Христина, з Анною стало відбуватися щось дивне. Вона чітко почула дитячий голос, який наполегливо відмовляв її робити аборт.

Loading...

Дивіться продовження серіалу на сайті телеканалу.

«ВИПАДКОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ НЕ БУВАЄ»

4-серійний телесеріал розповідає історію молодої, красивої й успішної жінки Олени, яка колись зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Олена не може стати мамою, але мріє всиновити дитину. Чоловік не підтримує ідею жінки, тому в сім'ї часто лунають сварки.

У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій. Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов – головна інтрига фільму.

Loading...

Більше серій можна подивитися на сайті телеканалу.

«ГРОЗА НАД ТИХОРІЧЧЯМ»

Фільм розповідає про наукового співробітника Павла Соколова, який нещодавно позбувся роботи. Йому випадає можливість непогано заробити: за дорученням приятеля-бізнесмена він відправляється в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків.

Павло, сам того не помічаючи, закохується в Марію. Тепер він має зробити нелегкий вибір: не виконати доручення друга або піти проти совісті.

Loading...

Продовження серіалу дивіться на сайті.

«БІЖЕНКА»

В основі фільму історія молодої жінки – успішного лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. Надія приїжджає в місто, де колись навчалася, і зустрічає своїх старих друзів та перше кохання. Проте вона приїжджає не сама, а з 6-річним хлопчиком, який називає її мамою.

Жінка вивезла його з небезпечної зони на прохання вмираючої бабусі, яка сподівається, що далекі родичі прихистять хлопчика на мирній території.

Хлопчик сильно прив'язався до Наді, як і вона до нього. Проте жінці треба вирішити, чи готова вона взяти на себе відповідальність за дитину, коли сама не знає, що її чекає.

Головні ролі у мелодрамі виконали Ольга Гришина і Марк Дробот, добре знайомі глядачеві за найбільш рейтинговому серіалу літа «Центральна лікарня».

Loading...

Більше серій дивіться за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав про 10 найкращих мультфільмів, які зігрівають серця.

Більше новин