Як швидко створювати модні образи: 6 порад, які зекономлять час

Ніхто не здогадається, що ти зібралася за 10 хвилин!

Якщо ритм життя не дозволяє тобі витрачати щоранку по декілька годин біля дзеркала, створюючи стильний образ, спробуй правильно організувати гардероб. Корисні підказки допоможуть заощадити час без шкоди іміджу і стилю. Як одягатися модно, але швидко — в нашому матеріалі.

Базові речі

@anunanna

Вирушаючи на шопінг, насамперед звертай увагу на одяг, який не втратить своєї актуальності з роками. Мова про лаконічні базові речі. Вони легко поєднуються між собою і точно залишаться з тобою наступного сезону. Основні предмети гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди, називав Андре Тан. Додай якісні однотонні футболки, водолазки, сорочки, жакети та інші речі з позначкою basic. Майже у всіх брендів є постійні лінійки або навіть цілі відділи базового одягу. Маєш сумніви — запитуй у консультанта.

Аксесуари

Через образ, що складається лише базових речей, ніхто не звинуватить тебе у відсутності смаку, але вигляд яскравого таке вбрання справді не має. Вихід — додати цікавий або масивний аксесуар, який стане акцентом. Це може бути будь-що: незвичайна сумочка, ремінь, кольє. Надихайся наймоднішими аксесуарами 2019 року.

Простий у догляді одяг

Відмовся від речей, які потребують ручного прання або постійного прасування складок. Особливо, якщо мова про предмети гардеробу, які плануєш носити кожного дня.

Готові формули

@melisekrem

Витрать час одного разу, щоб знайти прості формули, які тобі подобаються. До прикладу, поєднання брюк і довгого кардигана або спідниці міді з об'ємною сорочкою чи футболкою. Користуйся цими комбінаціями, кожного разу трохи змінюючи. Експериментуй із кроєм, моделями, матеріалами і щільністю речей. Крім того, привнести щось нове в знайомий образ можна додавши верхній або нижній шар одягу.

Своєчасне вирішення проблем

З плямою на сорочці або відірваним гудзиком краще розібратися якнайшвидше. Якщо «проблемна» річ залишиться в гардеробі, велика ймовірність, що вранці ти про неї навіть не згадаєш. Зате коли за тиждень заплануєш знову з чимось вдягнути, вже перед виходом на тебе очікуватиме не надто приємний сюрприз. А часу шукати заміну знову не залишиться.

Картотека

Навряд чи ти знаєте свій гардероб напам'ять. Але ж цілком можливо, що десь в його глибинах ховається та сама сорочка, яка чудово пасуватиме до нової спідниці. Спробуй вести облік в спеціальному додатку на смартфоні. Завантаж програму, яка допоможе створити віртуальний гардероб. Приготуйся, що перше знайомство буде доволі виснажливим: доведеться сфотографувати всі речі, які плануєш вдягати на щодень. Якщо зробити це на однотонному фоні, додаток виріже кожен предмет одягу по контуру і дозволить міксувати між собою онлайн, не витрачаючи час на примірку перед дзеркалом.

@ameliecheval31

Інший лайфхак: фотографуй себе кожного разу, коли вдягаєш вдалий, на твій погляд, комплект. Так з часом з'явиться ціла «картотека» готових образів, які можна буде носити по черзі.

Більше про моду та актуальні тренди: 

1. Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

2. Головні тренди цього літа, які ти не можеш пропустити 

3. Тренди та події липня: Що треба встигнути до кінця літа

Більше новин