Як швидко створювати модні образи: 6 порад, які зекономлять час

Як швидко створити стильний образ: 6 простих кроків | Мода | 1+1
GettyImages

Ніхто не здогадається, що ти зібралася за 10 хвилин!

Поділитися:

Якщо ритм життя не дозволяє тобі витрачати щоранку по декілька годин біля дзеркала, створюючи стильний образ, спробуй правильно організувати гардероб. Корисні підказки допоможуть заощадити час без шкоди іміджу і стилю. Як одягатися модно, але швидко — в нашому матеріалі.

Базові речі

@anunanna

Вирушаючи на шопінг, насамперед звертай увагу на одяг, який не втратить своєї актуальності з роками. Мова про лаконічні базові речі. Вони легко поєднуються між собою і точно залишаться з тобою наступного сезону. Основні предмети гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди, називав Андре Тан. Додай якісні однотонні футболки, водолазки, сорочки, жакети та інші речі з позначкою basic. Майже у всіх брендів є постійні лінійки або навіть цілі відділи базового одягу. Маєш сумніви — запитуй у консультанта.

Аксесуари

Через образ, що складається лише базових речей, ніхто не звинуватить тебе у відсутності смаку, але вигляд яскравого таке вбрання справді не має. Вихід — додати цікавий або масивний аксесуар, який стане акцентом. Це може бути будь-що: незвичайна сумочка, ремінь, кольє. Надихайся наймоднішими аксесуарами 2019 року.

Простий у догляді одяг

Відмовся від речей, які потребують ручного прання або постійного прасування складок. Особливо, якщо мова про предмети гардеробу, які плануєш носити кожного дня.

Готові формули

@melisekrem

Витрать час одного разу, щоб знайти прості формули, які тобі подобаються. До прикладу, поєднання брюк і довгого кардигана або спідниці міді з об'ємною сорочкою чи футболкою. Користуйся цими комбінаціями, кожного разу трохи змінюючи. Експериментуй із кроєм, моделями, матеріалами і щільністю речей. Крім того, привнести щось нове в знайомий образ можна додавши верхній або нижній шар одягу.

Своєчасне вирішення проблем

З плямою на сорочці або відірваним гудзиком краще розібратися якнайшвидше. Якщо «проблемна» річ залишиться в гардеробі, велика ймовірність, що вранці ти про неї навіть не згадаєш. Зате коли за тиждень заплануєш знову з чимось вдягнути, вже перед виходом на тебе очікуватиме не надто приємний сюрприз. А часу шукати заміну знову не залишиться.

Картотека

Навряд чи ти знаєте свій гардероб напам'ять. Але ж цілком можливо, що десь в його глибинах ховається та сама сорочка, яка чудово пасуватиме до нової спідниці. Спробуй вести облік в спеціальному додатку на смартфоні. Завантаж програму, яка допоможе створити віртуальний гардероб. Приготуйся, що перше знайомство буде доволі виснажливим: доведеться сфотографувати всі речі, які плануєш вдягати на щодень. Якщо зробити це на однотонному фоні, додаток виріже кожен предмет одягу по контуру і дозволить міксувати між собою онлайн, не витрачаючи час на примірку перед дзеркалом.

@ameliecheval31

Інший лайфхак: фотографуй себе кожного разу, коли вдягаєш вдалий, на твій погляд, комплект. Так з часом з'явиться ціла «картотека» готових образів, які можна буде носити по черзі.

Більше про моду та актуальні тренди: 

1. Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

2. Головні тренди цього літа, які ти не можеш пропустити 

3. Тренди та події липня: Що треба встигнути до кінця літа

Новини по темі