Наймодніші аксесуари на 2019 рік

Модні аксесуари: Що буде у тренді у 2019 році
@chloe

Модний гід по найактуальніших аксесуарах нового року.

Поділитися:

Новий рік диктує нові правила. Сайт 1plus1.ua підготував добірку із трендових аксесуарів, які будуть вам у нагоді в 2019 році. Оберіть собі до смаку й проводьте стилістичні експерименти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 модних речей, які вам знадобляться в 2019-ому

МАСИВНІ ПРИКРАСИ 

Початок нового року - вдалий час для змін. Замініть звичні тонкі прикраси на масивні сережки та об’ємні кольє. Такі аксесуари приковуватимуть погляди й залишуть вас у центрі уваги. А саме цього й прагне справжня модниця!

@chloe

@chanelofficial

ОКУЛЯРИ

Окуляри - стильний аксесуар, який не тільки робить ваш лук оригінальним та яскравим, а й захищає очі від шкідливих ультрафіолетових променів та запобігає появі зморшок. З ними не варто розлучатися й у 2019-ому. У тренді спортивні окуляри, «метелики», oversize, вузькі у стилі Prada, з яскравими оправами, камінням й кольоровими лінзами. Не бійтеся експериментувати й залишайтеся стильними!

ПОЯС

Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у новому сезоні стануть максимально широкі пояси з масивною пряжкою, шкіряні пояси з лого, а також модна новинка - пояси із мотузки у пляжному стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капсульний гардероб на зиму 2019

@versace

@chloe

ОБРУЧ 

Мода 90-х повернулась! І не тільки в одязі, а й в аксесуарах. Серед найактуальніших аксесуарів 2019-го - обруч, краб, різноманітні застібки й резинки.

Зверніть увагу на обручі, встелені квітами, з елементами геометрії або ж мінімалістичні моделі. Прикрашайте улюбленим аксесуаром злегка підкручене, ідеально пряме волосся або ж зачіски нижній пучок та хвіст.

СУМКИ ГЕОМЕТРИЧНИХ ФОРМ 

Любителькам поекспериментувати дизайнери вигадали цілу колекцію сумок у crazy-стилі. Цьогоріч актуальними будуть сумки нестандартних геометричних форм, а також «грубі» та «неідеальні» моделі. Вони можуть бути прикрашені ланцюжками, стрічками, камінням, анімалістичним принтом тощо.

@loewe

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні джинси, які варто придбати у 2019-ому

Новини по темі