Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

Наймодніші пляжні аксесуари літа 2019 | Мода | 1+1
gettyimages.com

Найгучніші тренди, про які варто знати.

Поділитися:

За вікном пекуча спека, а це означає, що кожна модниця вже думає про свої пляжні образи. Цього сезону важливо не тільки підібрати ідеальний купальник, а й звернути увагу на трендові аксесуари. На щастя, дизайнери вже встигли представити чудові круїзні колекції! Які речі здатні якнайкраще доповнити пляжний лук — розбираємося у новій добірці. 

СОЛОМ’ЯНІ АКСЕСУАРИ 

Для походу на пляж замість парео, яке вже давно вважається антитрендом, одягни повітряну білу сукню у стилі бохо. Таке вбрання гармонійно поєднається із солом’яними аксесуарами. 

Це може бути ефектний капелюшок із широкими полями у стилі Jacquemus, кругла солом’яна сумка або ж елегантне канотьє. 

@federicola

РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ

Влітку 2019-го на тебе чекає життя у рожевому кольорі! На піку популярності окуляри зі склом улюбленого відтінку Барбі. Варто зауважити, рожевим може бути не тільки скло, а й оправа. 

Обираючи окуляри, зважай на наймодніші форми. Це і класичні авіатори, і жіночні «метелики», і масивні круглі моделі. 

@theblondmacaron

ШОВКОВИЙ ШАЛИК

Цей аксесуар стане незамінним не тільки для створення пляжного образу, а й на щодень. Як носити шовкову хустинку цього літа? Усе залежить виключно від твого настрою. Якщо прагнеш створити образ француженки — прикрась нею невимушену косу, а якщо ж наважилася на лук у стилі вестерн — пов’яжи довкола шиї. 

@calzedonia

СУМКА-РУШНИК

Полюбляєш брати із собою на пляж лише найнеобхідніше? Тоді цей варіант саме для тебе. Аби звільнити руки кожній модниці, дизайнери вигадали суперзручну сумку-рушник. На вигляд це загорнутий махровий рушник, скріплений за допомогою шкіряних поясів. Доречно також брати на пляж великий шопер і класти у нього красивий рушник, краї якого будуть виглядати. 

@michaelkors

АНКЛЕТ

І хоча це зовсім не новинка, різноманітні браслети на ногу все частіше з’являються в образах відомих героїнь street style. Анклети носили ще у Стародавньому Єгипті, а їхній матеріал вказував на достаток родини. 

Влітку 2019-го браслет на ногу стане ідеальною прикрасою для гучної літньої вечірки або допоможе створити стильні знімки для твого Instagram. У моді як більш спортивні варіанти з дерев’яними намистинами, бісером, мушлями, так і гламурні золоті та срібні анклети з камінням або перлами.

 

@jacquieaiche

Більше матеріалів на тему моди читайте на 1plus1.ua: 

1. Наймодніші купальники літа 2019, в яких ти будеш неймовірно сексуальною

2. ТОП-5 найбільш непрактичних трендів літа 2019

3. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які вам потрібно знати

4. 7 головних трендів літа 2019, які не залишать вас байдужими

Новини по темі