Андрій Хливнюк закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю: "Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні"

Андрій Хливнюк, вокаліст гурту "Бумбокс", записав відеозвернення російським військовим, яким закликав здаватися.

Вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк записав відеозвернення російським військовим на території України, яким закликав здаватися і повертатися додому, інакше українці будуть "палити їх, як осіннє листя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Дмитро Комаров поділився історією допомоги жінці після вибуху в Києві: «Те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця»

Усі учасники групи "Бумбокс" ще на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вступили в територіальну оборону. Нині Андрій Хливнюк — боєць Національної патрульної поліції міста Києва. Він спеціально записав відео звернення російською мовою, щоб російські солдати зрозуміли кожне його слово:

За кілька тижнів опору фашистської федерації, денацифікувати вдалося лише дитячі садки, житлові будинки. Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Після перемоги мені хочеться побачити мою родину, я її вже давно не бачив», – Святослав Вакарчук розповів про поїздки найгарячішими точками України

Він також зазначив, що ніхто ніколи не забуде і не вибачить жорстоких дій росії проти України:

Тому, якщо ви якимось чином опинилися в Україні і якимось чином були спрямовані сюди вбивати і грабувати, хоч і розумієте, що це злочин, який не має строку давності — здайтеся в полон, кидайте зброю, йдіть живими і здоровими додому, до своїх родин. Взагалі всім уже давним-давно зрозуміло, що це таке — ця "спецоперація" путіна. Гарного вам дня, всього найкращого. Привіт, ми з України!

Більше новин