Ведучий 1+1 Дмитро Комаров поділився історією допомоги жінці після вибуху в Києві: «Те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця»

Ведучий 1+1 Дмитро Комаров залишається в Києві та допомагає постраждалим від російської агресії
Instagram/komarovmir

Ведучий "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров розповів, що залишається в Києві і намагається допомагати киянам всім, чим може.

Поділитися:

Ведучий "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров з першого ж дня війни з росією залишається в своєму рідному місті, Києві. Дмитро займається волонтерством та допомагає киянам, які постраждали від агресії ворога, всім, чим може. У "Єдиних новинах" Комаров розповів Марічці Падалко та Руслану Сенічкіну про своє життя у столиці зараз.

Марічка Падалко запитала у Дмитра Комарова про те, що його найбільше вражає у сьогоднішньому Києві і чи може він ситуацію в Україні порівняти з тим, що бачив колись під час своїх численних експедицій по світу. Ведучий відповів:

"Я не можу порівнювати. Київ – це мій дім, у мене не було навіть думки кудись їхати звідси, тікати. Я, звичайно ж, залишився у себе вдома. І коли я бачу понівечені будівлі навколо рідної Лук'янівки, ті місця, де я пив каву, заходив у метро, ​​де ми гуляли, з якими в мене пов'язані якісь мої особисті спогади, звичайно, це біль. Це неможливо порівнювати з жодними експедиціями. Навіть якщо я десь бував у зоні бойових дій в інших країнах, це незрівнянно. Тому що це мій дім. І те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це маячня, фейк російської пропаганди, в Україні немає жодних утисків за російську мову», – мандрівник Дмитро Комаров дав інтерв’ю російським опозиціонерам

Наразі Дмитро залишається в Києві і допомагає киянам, постраждалим в результаті вибухів та інших жахливих подій війни. Наприклад, Комаров розповів, як днями поїхав на Оболонь, у район, куди потрапила ворожа ракета. Жінка з постраждалої квартири його одразу впізнала, обійняла і запитала:

"Дімо, що мені робити? Мене врятував Бог, я накрилася дуже щільною ковдрою, і тому мене не посікло осколками".

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

Але, незважаючи на порятунок, жінка втратила житло: воно було повністю понівечене вибухом, вікна вилетіли разом із бетоном і разом із рамами, такої сили була вибухова хвиля. Дмитро Комаров згадує:

"Я зрозумів, що в цей момент я перетворююся з журналіста на людину, яка повинна терміново вирішити це питання. Я зателефонував волонтерам, яких знав, і ми відразу знайшли в іншому кінці міста мікроавтобус і джип, кілька чоловіків, завантажили речі цієї жінки і відвезли до квартири її друзів".

Так і проходить життя відомого журналіста у Києві зараз: у допомозі людям та у вірі, що наша перемога вже близько. Дмитро Комаров наголошує, що не збирається покидати рідне місто і буде, разом з іншими мешканцями столиці, боронити її до кінця.

Новини по темі