Андрій Хливнюк закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю: "Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні"

Андрій Хливнюк, вокаліст "Бумбоксу", закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю
Instagram/boomboxfamily

Андрій Хливнюк, вокаліст гурту "Бумбокс", записав відеозвернення російським військовим, яким закликав здаватися.

Поділитися:

Вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк записав відеозвернення російським військовим на території України, яким закликав здаватися і повертатися додому, інакше українці будуть "палити їх, як осіннє листя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Дмитро Комаров поділився історією допомоги жінці після вибуху в Києві: «Те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця»

Усі учасники групи "Бумбокс" ще на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вступили в територіальну оборону. Нині Андрій Хливнюк — боєць Національної патрульної поліції міста Києва. Він спеціально записав відео звернення російською мовою, щоб російські солдати зрозуміли кожне його слово:

За кілька тижнів опору фашистської федерації, денацифікувати вдалося лише дитячі садки, житлові будинки. Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Після перемоги мені хочеться побачити мою родину, я її вже давно не бачив», – Святослав Вакарчук розповів про поїздки найгарячішими точками України

Він також зазначив, що ніхто ніколи не забуде і не вибачить жорстоких дій росії проти України:

Тому, якщо ви якимось чином опинилися в Україні і якимось чином були спрямовані сюди вбивати і грабувати, хоч і розумієте, що це злочин, який не має строку давності — здайтеся в полон, кидайте зброю, йдіть живими і здоровими додому, до своїх родин. Взагалі всім уже давним-давно зрозуміло, що це таке — ця "спецоперація" путіна. Гарного вам дня, всього найкращого. Привіт, ми з України!

Новини по темі