Арнольд Шварценеггер визнав, що його зять кращий від нього

Оце так зізнання!

Минулого літа старша донька легендарного голлівудського актора Арнольда Шварценеггера Кетрін вийшла заміж за зірку кіновсесвіту «Марвел» Кріса Пратта. Весілля пари було по-сімейному затишним.

Здавалося, що про історію стосунків Кетрін та Кріса шанувальникам відомо все. Однак днями в ефірі популярного американського шоу Jimmy Kimmel Live! зірковий свекор пригадав досить цікаві подробиці свого знайомства з обранцем доньки. Ба більше, його щире зізнання розчулило гостей програми.

Фото: Getty Images

Виявляється, спочатку «залізний Арні» трохи приревнував Кетрін до її коханого.

Тобі обов’язково було обирати чоловіка, який більший, ніж я, сильніший, ніж я, та знімається в крутіших фільмах, ніж я? – поцікавився він у доньки.

Однак Кріс виявився «міцним горішком» і таки зумів заслужити довіру Шварценеггера. А вирішальними стали здобутки зірки «Вартових галактики» у тренажерному залі. Так, після спільного тренування з майбутнім зятем Арні остаточно переконався, що може довірити йому свою доньку.

Коли я побачив його жим лежачи, то зрозумів, що хочу, аби Кріс став моїм зятем, – зауважив Шварценеггер.

Нагадаємо, 31 жовтня в Україні відбудеться прем’єра продовження легендарної історії про війну між людством і машинами «Термінатор: Фатум». Глядачі знову побачать улюблених акторів, зокрема й Арнольда Шварценеггера у легендарній ролі бойового кіборга Т-800.

Подробиці романтичної історії Кетрін та Кріса дізнавайся у відео:

Loading...

Більше цікавих матеріалів про кіно читай тут:

1. Чим нас захопить кінопрем'єра жовтня «Зомбіленд: Подвійний постріл»

2. 5 найкращих осінніх фільмів, що подарують затишок

3. 5 фільмів, що мотивують повірити в себе

4. Улюблені серіали 2000-х, які захочеться переглянути знову

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.  

Більше новин