Арнольд Шварценеггер визнав, що його зять кращий від нього

Арнольд Шварценеггер визнав, що його зять Кріс Пратт кращий від нього | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Оце так зізнання!

Поділитися:

Минулого літа старша донька легендарного голлівудського актора Арнольда Шварценеггера Кетрін вийшла заміж за зірку кіновсесвіту «Марвел» Кріса Пратта. Весілля пари було по-сімейному затишним.

Здавалося, що про історію стосунків Кетрін та Кріса шанувальникам відомо все. Однак днями в ефірі популярного американського шоу Jimmy Kimmel Live! зірковий свекор пригадав досить цікаві подробиці свого знайомства з обранцем доньки. Ба більше, його щире зізнання розчулило гостей програми.

Фото: Getty Images

Виявляється, спочатку «залізний Арні» трохи приревнував Кетрін до її коханого.

Тобі обов’язково було обирати чоловіка, який більший, ніж я, сильніший, ніж я, та знімається в крутіших фільмах, ніж я? – поцікавився він у доньки.

Однак Кріс виявився «міцним горішком» і таки зумів заслужити довіру Шварценеггера. А вирішальними стали здобутки зірки «Вартових галактики» у тренажерному залі. Так, після спільного тренування з майбутнім зятем Арні остаточно переконався, що може довірити йому свою доньку.

Коли я побачив його жим лежачи, то зрозумів, що хочу, аби Кріс став моїм зятем, – зауважив Шварценеггер.

Нагадаємо, 31 жовтня в Україні відбудеться прем’єра продовження легендарної історії про війну між людством і машинами «Термінатор: Фатум». Глядачі знову побачать улюблених акторів, зокрема й Арнольда Шварценеггера у легендарній ролі бойового кіборга Т-800.

Подробиці романтичної історії Кетрін та Кріса дізнавайся у відео:

Більше цікавих матеріалів про кіно читай тут:

1. Чим нас захопить кінопрем'єра жовтня «Зомбіленд: Подвійний постріл»

2. 5 найкращих осінніх фільмів, що подарують затишок

3. 5 фільмів, що мотивують повірити в себе

4. Улюблені серіали 2000-х, які захочеться переглянути знову

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.  

Новини по темі