Чим нас захопить кінопрем'єра жовтня «Зомбіленд: Подвійний постріл»

Чим нас захопить кінопрем'єра жовтня «Зомбіленд-2» | Фільми | 1+1
Фото: Getty Images

Правило перше – для походу в кінотеатр знайди крутого напарника!

Поділитися:

Уже зовсім скоро, 24 жовтня, в Україні відбудеться прем’єра гучної комедії «Зомбіленд: Подвійний постріл». Стрічка розповість про продовження пригод гурту відчайдухів (Колумбуса, Талахасі, Вічити та Літл-Рок), які вижили після зомбі-апокаліпсису і тепер прокладають собі шлях до кращого життя десь на теренах США. Шанувальники із нетерпінням чекають виходу стрічки. І, як виявилось, вагомі причини переглянути «Зомбіленд: Подвійний постріл» таки є.

#1 Нестандартний підхід до історії про зомбі

Світ вже бачив досить жахаючих історій про ходячих мерців. Повсталі з могил чи вражені підступним вірусом, ці не надто привабливі герої навели жах не на одне покоління кіноманів. Та коли мова йде про «Зомбіленд», враження глядачів суттєво відрізняються. Річ у тім, що головні герої стрічки неначе зовсім не бояться зомбі. Ба більше, з жартами та невичерпною самоіронією вони намагаються повернути втрачене життя. І деколи їм це непогано вдається.

#2 Неперевершений акторський склад  

Історія продовжується через 10 років після подій першої стрічки. І, на щастя, у своєму небезпечному світі головні герої «дожили» до гучного продовження. Глядачі знову побачать на екрані Джессі Ейзенберга (номінант на премію «Оскар» за роль у «Соціальній мережі»), Вуді Гаррельсона (номінант на премію «Оскар» за стрічку «Посланець»), Ебігейл Бреслін (номінантка на премію «Оскар» за стрічку «Маленька міс Щастя») та володарку премії «Оскар» за роль у фільмі «Ла-Ла Ленд» Емму Стоун.  

#3 Ще декілька правил, аби вижити у разі зомбі-апокаліпсису

Фото: instagram/zombieland

У першій частині історії головні герої познайомили глядачів із 33-ма правилами виживання у світі зомбі, як то «стережися вбиралень», «пристебни пасок безпеки», «знайди крутого напарника» і не лише. Та за 10 років вони, певно, встигли поповнити свій перелік ще декількома надважливими пунктами. І хоча у реальному світі ти навряд чи зустрінеш зомбі, мудрі настанови Колумбуса, Талахасі, Вічити та Літл-Рок точно не будуть зайвими. Адже кожен хоча б раз потрапляв до ситуації, коли вбиральню доводилося обходити «десятою дорогою», чи не так?

Переглянь кумедний трейлер стрічки:

Більше цікавих матеріалів про фільми читай тут:

1. 5 фільмів, що мотивують повірити в себе

2. 5 фільмів для затишних осінніх вихідних

3. Улюблені серіали 2000-х, які захочеться переглянути знову

4. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі