Улюблені серіали 2000-х, які захочеться переглянути знову

Улюблені серіали 2000-х, які захочеться переглянути знову | 1+1
Фото: Кадр із серіалу «Баффі – переможниця вампірів»

Історії, які неможливо забути.

Поділитися:

Нині, коли будь-який серіал світу можна знайти й переглянути у «два кліки», так не вистачає тих емоцій, що захоплювали нас перед екраном телевізора у 2000-х. Тоді ніщо не могло зупинити нас на шляху до перегляду улюблених стрічок. І нехай з роками ми «виростаємо» з улюблених історій, та деякі з них забути просто неможливо.

«Баффі – переможниця вампірів» (1997-2003)

Школа, кохання та потойбічні сили – такими словами можна коротко описати сюжет іконічної вампірської саги. Стрічка знайомить зі старшокласницею Баффі, яка прагне забути про свої надприродні здібності. Дівчина переїжджає до містечка Саннідейл, щоб нарешті втекти від  кровожерних монстрів та жити нормальним життям тінейджера. Годі й казати, що її сподівання не виправдались.

І покажи мені хоча б одну дівчину, яка не уявляла себе головною героїнею цього серіалу.

«Всі жінки відьми» (1998-2006)

Чи не найкраща історія про добрих відьом, які захищають світ від сил пітьми. Три сестри, які раптово довідалися про свої надзвичайні сили навіть гадки не мали, які випробування чекатимуть їх у майбутньому. Було все – від демонічного коханого до подорожей в часі та напруженого протистояння між добром і злом.

Коли на початку 2000-х в ефір виходив черговий епізод серіалу, життя на годину завмирало.

«Дівчата Гілмор» (2000-2007)

Ця сповнена гумору стрічка про непересічні стосунки матері й доньки вмить запала в душу глядачам. Народити у 16 та знайти в собі сили виростити доньку по-справжньому «крутою» – таке побачиш не щодня. Кожен епізод серіалу сповнений тонкого гумору та драматичних хитросплетінь сюжету.

Одного погляду на юну розумницю Рорі Гілмор було достатньо, щоб захотіти перечитати всі книжки світу.

«Клон» (2001-2002)

Історія, яка полонила серця і дорослих, і дітей (що трапляється нечасто). Неймовірні пейзажі Бразилії й Марокко та незвідана екзотична культура робили перегляд цього серіалу ще більш захопливим. Розлука з коханим, вимушений шлюб та перше клонування людини – стрічка нікого не лишить байдужим.

Так, як Джад, хотіли навчитися танцювати всі.

«Буремний шлях» (2002-2003)

Джерело гіфок: Giphy

Назва серіалу говорить сама за себе. Перше кохання, перші невдачі, перші злети та падіння – таке збентежить кожного, погодься. Тим паче, якщо ти підліток і навчаєшся у престижній школі-інтернаті.

Головні герої стрічки зовсім різні, та є в них і дещо спільне – любов до музики. Саме вона й приводить їх до непередбачуваного фіналу.  А латиноамериканське походження серіалу лише додало йому, на той час незвичного для нас, запалу.

Здається, у кожної був щоденник чи зошит із зображенням головних героїв цієї стрічки.

Більше цікавих добірок кіно шукай тут:

1. 5 головних кінопрем’єр жовтня, на які чекають усі

2. ТОП-5 оскароносних фільмів, які має побачити кожен

3. 5 фільмів твого дитинства, що повернуть віру в дива

4. 5 фільмів, після перегляду яких ти точно вирушиш у подорож

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі