Ароматні мафіни із хрумкою скоринкою (рецепт)

Універсальний рецепт тіста для мафінів, у яке можна додавати абсолютно різні начинки.

Зроблені своїми руками мафіни зроблять вашу домашню атмосферу затишною і теплою. Перед ними не зможуть встояти навіть завзяті спортсмени, які відмовляють собі у випічці.Для вас - яскравий, швидкий і смачний рецепт приготування мафінів.

Гарбузові мафіни із хрумкою скоринкою.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ГАРБУЗОВИХ МАФІНІВ

Розпушувач – 2 ч.л.

Біле борошно – 160 г

Цільнозернове борошно – 130 г

Цукор – 100 г

Сіль – 0,25 ч.л.

Гарбуз – 300 г

Вершкове масло – 50 г

Олія – 50 г

Яйце – 2 шт.

Кориця – 1 ч.л.

Сухий імбир – 0,25 ч.л.

ЯК ГОТУВАТИ ГАРБУЗОВІ МАФІНИ:

Рецепт приготування гарбузових мафінів дуже простий і швидкий.

1. Гарбуз наріже невеликими кубиками і попередньо запечіть у духовці. Після того, як він охолоне, зробіть з нього пюре у блендері.

2. Тепер тісто. Окремо змішайте сухі складові, окремо – вологі. Після цього злийте все в одну миску, ще раз добре перемішайте, розлийте по формам і – у піч. На 20 хвилин. Температура для випікання кексів повинна бути 200 градусів.

Як готує гарбузові мафіни Валентина Хамайко, дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарт татен - рецепт французького яблучного пирога (відео)

Loading...

Зверніть увагу, що з цим універсальним рецептом ви можете фантазувати, як завгодно. Можна поексперементувати з різними смаковими поєднаннями. Замість гарбуза спробуйте додати у кекси яблуко, або чорний шоколад, поламаний на маленькі шматки. Так ви щотижня можете дивувати близьких новою випічкою з різними начинками.

Смачного!

Більше новин