Ароматні мафіни із хрумкою скоринкою (рецепт)
Універсальний рецепт тіста для мафінів, у яке можна додавати абсолютно різні начинки.
articleContentЗроблені своїми руками мафіни зроблять вашу домашню атмосферу затишною і теплою. Перед ними не зможуть встояти навіть завзяті спортсмени, які відмовляють собі у випічці.Для вас - яскравий, швидкий і смачний рецепт приготування мафінів.
Гарбузові мафіни із хрумкою скоринкою.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ГАРБУЗОВИХ МАФІНІВ
Розпушувач – 2 ч.л.
Біле борошно – 160 г
Цільнозернове борошно – 130 г
Цукор – 100 г
Сіль – 0,25 ч.л.
Гарбуз – 300 г
Вершкове масло – 50 г
Олія – 50 г
Яйце – 2 шт.
Кориця – 1 ч.л.
Сухий імбир – 0,25 ч.л.
ЯК ГОТУВАТИ ГАРБУЗОВІ МАФІНИ:
Рецепт приготування гарбузових мафінів дуже простий і швидкий.
articleContent1. Гарбуз наріже невеликими кубиками і попередньо запечіть у духовці. Після того, як він охолоне, зробіть з нього пюре у блендері.
2. Тепер тісто. Окремо змішайте сухі складові, окремо – вологі. Після цього злийте все в одну миску, ще раз добре перемішайте, розлийте по формам і – у піч. На 20 хвилин. Температура для випікання кексів повинна бути 200 градусів.
Як готує гарбузові мафіни Валентина Хамайко, дивіться у відео.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарт татен - рецепт французького яблучного пирога (відео)
Зверніть увагу, що з цим універсальним рецептом ви можете фантазувати, як завгодно. Можна поексперементувати з різними смаковими поєднаннями. Замість гарбуза спробуйте додати у кекси яблуко, або чорний шоколад, поламаний на маленькі шматки. Так ви щотижня можете дивувати близьких новою випічкою з різними начинками.
Смачного!